Liikuntapalveluiden kevätkausi käynnistyy online-tunneilla

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 5.1.2021 kokouksessaan, että alueella voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia jatketaan 31.1.2021 asti.

Rajoitusten jatkumisen myötä Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian liikuntatilat pysyvät suljettuina eikä tiloissa voida täten järjestää Zonen liikuntatoimintaa tammikuun aikana.

Liikuntatilojen ollessa kiinni Zone tarjoaa online-tunteja, joille liikuntapassilaiset voivat osallistua turvallisesti kotioloissa. Tuntitarjonta pitää sisällään niin pilatesta, joogaa, coretreeniä kuin kehonhuoltoakin. Tervetuloa hakemaan vastapainoa opiskeluarjelle huippuohjaajiemme seurassa!

Näin pääset online-tunneille mukaan:

1. Varaa paikka tunnille Zonen varauskalenterista, tunnin kuvauksessa ilmoitettuun ajankohtaan mennessä.
2. Saat ennen tunnin alkua sähköpostiisi linkin, jolla pääset Zoomiin mukaan tunnille.
3. Levitä jumppamatto allesi, käynnistä Zoom-lähetys ajallaan ja nauti tunnista!

Muista myös Liikuntapassin sisältyvät Yogobe-palvelun monipuoliset joogatunnit. Palvelun aktivointikoodin saat lähettämällä sähköpostiviestin otsikolla ”Yogobe” osoitteeseen info(at)zonesports.fi.

Huom! Mikäli olet Helgan, Laureamkon, METKAn tai ASKin jäsen, mutta sinulla ei ole vielä liikuntapassia, luo itsellesi Zone-tili ja ole sen jälkeen yhteydessä Zoneen, niin liikuntapassikautesi aktivoidaan.