Kampusten liikuntapalvelut pysyvät keskeytettyinä loppukauden ajan – online-tunnit jatkuvat 7.5. asti

Zone-liikuntapalveluiden AMK-kampuksilla järjestämä liikuntatoiminta pysyy keskeytettynä kevätkauden loppuun saakka. Syynä palveluiden keskeytykselle on kevään koronatilanne sekä ammattikorkeakoulujen tilojen käytölle asetetut rajoitukset.

Kampuksilla tapahtuvien palveluiden ollessa suljettuina Zone tarjoaa opiskelijoille ja henkilökunnalle treenimahdollisuuksia online-tuntien muodossa 7.5.2021 asti. Online-tunneille voit hypätä mukaan juuri siellä missä haluat. Tunnit järjestetään Zoom-palvelussa ja osallistumiseen tarvitset vain verkkoyhteyden sekä puhelimen, tietokoneen tai tabletin ruudun. Tuntien kesto vaihtelee puolesta tunnista 75 minuuttiin ja ne on suunniteltu siten, että treenaaminen onnistuu myös pienemmässä tilassa.

Online-tuntien tarjonta pitää sisällään muun muassa joogaa, pilatesta, coretreeniä ja kehonhuoltoa. Tervetuloa hakemaan vastapainoa etäopiskeluun huippuohjaajiemme seurassa!

Näin pääset online-tunneille mukaan

1. Varaa paikka tunnille Zonen varauskalenterista, tunnin kuvauksessa ilmoitettuun ajankohtaan mennessä.
2. Saat ennen tunnin alkua sähköpostiisi linkin, jolla pääset Zoomiin mukaan tunnille.
3. Käynnistä Zoom-lähetys ajallaan ja nauti tunnista!

Ohjeet online-tunneille

  • Älä tee turhia tuntivarauksia varmuuden vuoksi. Mikäli varaat paikkasi tunnille, tulee sinun osallistua tai perua varaus ennen tunnin alkua.
  • Tunti alkaa ajallaan. Ohjaajan ei tarvitse päästää odotushuoneesta sisään myöhässä tulijoita.
  • Tunnit on suunniteltu siten, että liikkeet pystyy tehdä pienessäkin tilassa. Mikäli tunnilla tarvitaan välineitä, ilmoitetaan siitä erikseen.
  • Tunnilla saa kommunikoida vapaasti ohjaajan ja muiden osallistujien kanssa. Lähtökohtaisesti kuitenkin tunnin aikana pidetään kamerat ja mikrofonit kiinni, jotta ohjaajan ohjaaminen ei häiriinny. Jos ohjaajan ääni ei kuulu, kuvanlaatu on huono tms., niin asiasta saa toki mainita! Kesken tunnin voi myös viestitellä Zoomin chattiin.
  • Ohjaaja kuulee mielellään tunnista palautetta heti tunnin yhteydessä tai jälkeen päin esimerkiksi sähköpostilla. Zonelle voi myös aina laittaa palautetta osoitteeseen: info@zonesports.fi.

Huom! Muista myös ottaa käyttöön Liikuntapassiin sisältyvän Yogobe-verkkojoogapalvelun monipuoliset joogatunnit. Palvelun aktivointikoodin saat lähettämällä sähköpostiviestin otsikolla ”Yogobe” osoitteeseen info(at)zonesports.fi.