Ryhmäliikunta

Zone-liikuntapalvelut tarjoaa ryhmäliikuntaa noin 40 viikkotuntia syys- ja kevätkauden aikana. Ohjattua liikuntaa tarjotaan koulujen lukukausien ja aukioloaikojen mukaan. Tunteja on tarjolla monipuolisesti kevyestä kehoa huoltavasta liikkeestä rasittavaan sykeliikuntaan.

Liikuntapassilla voit osallistua rajattomasti tunneille kaikilla neljällä eri ryhmäliikuntakampuksella: Haaga-Helia Malmilla, Laurea Tikkurilassa, Metropolia Myllypurossa sekä Metropolia Myyrmäessä.

Tuntitarjonta ja ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatuntien varaukset tehdään Zonen varausjärjestelmän kautta. Varauksiin kirjaudutaan liikuntatiloissa olevan kosketusnäytön kautta liikuntapassilla. Ryhmäliikuntatunnin varauksen peruminen on tehtävä verkkosivuilla viimeistään 30min ennen tunnin alkua.

Ajankohtaisen tuntitarjonnan näet varausjärjestelmästä sekä verkkosivujemme etusivun ryhmäliikuntakalenterista.

Tuntitarjonta koostuu neljästä eri teemasta (Keho&Mieli, Syke, Voima ja Tanssi&Rytmi), joihin voit voit tutustua tarkemmin sivuvalikossa.

Osa tunneista on merkitty kalenteriin ”In English”, mikä tarkoittaa, että ohjaaja ohjaa tunnin englanniksi. Kaikilla tunneilla on mahdollista saada englanninkielistä ohjausta, vaikka tunti olisi merkitty varauskalenteriin vain suomeksi.

Zonen ryhmäliikuntaohjaajat ovat joukko ammattitaitoisia ja säkenöiviä innoittajia. Zonella liikutaan ilon kautta ja hyvällä fiiliksellä. Ohjaajat neuvovat ja opastavat mielellään tarvittaessa.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai palautetta Zonen ryhmäliikuntatarjonnasta, otathan yhteyttä liikuntasuunnittelija Iida Keisuun, iida.keisu(at)zonesports.fi.

HUOM! Ryhmäliikuntatunneille tarvitset hygieniasyistä mukaan oman maton. Kampuksilla on käytössä muutamia lainamattoja, mutta kehotamme käyttämään omaa mattoa.