Ryhmäliikunta

Zone-liikuntapalvelut tarjoaa ryhmäliikuntaa noin 40 viikkotuntia syys- ja kevätkauden aikana. Ohjattua liikuntaa tarjotaan koulujen lukukausien ja aukioloaikojen mukaan. Tunteja on tarjolla monipuolisesti kevyestä kehoa huoltavasta liikkeestä rasittavaan sykeliikuntaan. Suosittuja ryhmäliikuntatunteja ovat muun muassa kehonpainotreenit, tanssitunnit, pilates, jooga sekä Water Workout.

Liikuntapassilla voit osallistua rajattomasti tunneille kaikilla neljällä eri ryhmäliikuntakampuksella: Haaga-Helia Pasilassa, Metropolia Myllypurossa, Metropolia Myyrmäessä sekä Laurea Tikkurilassa.

Tuntitarjonta ja ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatuntien varaukset tehdään Zonen varausjärjestelmän kautta. Varauksiin kirjaudutaan liikuntatiloissa olevan kosketusnäytön kautta liikuntapassilla. Ryhmäliikuntatunnin varauksen peruminen on tehtävä verkkosivuilla viimeistään 30min ennen tunnin alkua.

Ajankohtaisen tuntitarjonnan näet varausjärjestelmästä sekä verkkosivujemme etusivun ryhmäliikuntakalenterista.

Osa tunneista on merkitty kalenteriin ”In English”, mikä tarkoittaa, että ohjaaja ohjaa tunnin englanniksi. Lähes kaikilla tunneilla on mahdollista saada englanninkielistä ohjausta, vaikka tunti olisi merkitty varauskalenteriin vain suomeksi.

Zonen ryhmäliikuntaohjaajat ovat joukko ammattitaitoisia ja säkenöiviä innoittajia. Zonella liikutaan ilon kautta ja hyvällä fiiliksellä. Ohjaajat neuvovat ja opastavat mielellään tarvittaessa.

Zonen ryhmäliikuntakalenteri kevät 2023
Zonen ryhmäliikuntakalenteri kevät 2023 (tuntikuvaukset näkyvät varausjärjestelmässä)

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai palautetta Zonen ryhmäliikuntatarjonnasta, otathan yhteyttä liikuntasuunnittelija Tuulia Hyväriseen, tuulia.hyvarinen(at)zonesports.fi.