Ryhmäliikunta

Zone-liikuntapalvelut tarjoaa ryhmäliikuntaa noin 20 viikkotuntia syys- ja kevätkauden aikana. Ohjattua liikuntaa tarjotaan koulujen lukukausien ja aukioloaikojen mukaan. Tunteja on tarjolla monipuolisesti kevyestä kehoa huoltavasta liikkeestä rasittavaan sykeliikuntaan.

Liikuntapassilla voit osallistua rajattomasti tunneille kaikilla neljällä eri ryhmäliikuntakampuksella: Haaga-Helia Pasilassa, Metropolia Myllypurossa, Metropolia Myyrmäessä sekä Laurea Tikkurilassa.

Tuntitarjonta ja ilmoittautuminen

Ajankohtainen tuntitarjonta ja ryhmäliikuntatuntien varaukset: Zonen varausjärjestelmästä.

Varauksiin kirjaudutaan liikuntatiloissa olevan kosketusnäytön kautta liikuntapassilla tai OnTheMove-mobiilisovelluksella. Ryhmäliikuntatunnin varauksen peruminen on tehtävä varausjärjestelmän kautta viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua poislukien suoratoistetut tunnit.

Ohjauskielen pääset katsomaan Zonen varausjärjestelmän kautta. Tunnin nimen perään on merkitty, millä kielellä/kielillä kyseinen tunti ohjataan. Kirjaimet FI viittaavat suomenkieliseen ja EN englanninkieliseen ohjaukseen. Kaikilla tunneilla on mahdollista saada apua englanniksi. Ohjaajaesittelyistä näet, millä kaikilla kielillä kukin ohjaaja pystyy tarvittaessa opastamaan. Zonen ryhmäliikuntaohjaajat ovat joukko ammattitaitoisia ja säkenöiviä liikuttajia. Zonella liikutaan ilon kautta ja hyvällä fiiliksellä. Ohjaajat ovat paikalla sinua varten, kysy tarvittaessa lisää neuvoja.

Suoratoistetut tunnit Zoomin välityksellä sisältyvät liikuntapassiin. Pääset mukaan tunnille kirjautumalla  Zonen varausjärjestelmään. Muista valita Virtuaalitunnit. Omat tiedot -valikon alla on otsikko External Links. Klikkaa Zone Live Streaming -linkkiä. Käynnistä Zoom-ohjelma. Kirjoita linkin perässä oleva salasana kirjautuaksesi sisään. Mikäli osallistut useammalle peräkkäiselle suoratoistotunnille, sinun pitää poistua ja kirjautua uudestaan sisään jokaiselle tunnille erikseen musiikkilupasyiden vuoksi.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai palautetta Zonen ryhmäliikuntatarjonnasta, otathan yhteyttä liikuntasuunnittelija Linda Springiin, linda.spring(at)zonesports.fi.