Zonen syyskausi käynnissä – tervetuloa liikkumaan!

Zonen liikuntapalvelut ovat taas käynnissä – tervetuloa liikkumaan, innostumaan ja hankkimaan hyvää oloa opiskeluarkeen!

Syyskaudella palvelut ovat käynnissä 16.12. asti (ohjattu toiminta 27.11. asti). Palvelut ovat tuttuun tapaan varattavissa aina kaksi viikkoa aikaisemmin.

HUOM! Haaga-Helia Pasilan  ja Arcadan päärakennuksen liikuntatilat eivät ole Zonen käytössä syyskaudella.

Ryhmäliikunnassa uutuutena Myllypuron vesiterapia-allas

Ryhmäliikunnan syksyn monipuolinen tuntitarjonta on rakennettu pitkälti asiakastoiveiden mukaan. Olemme säilyttäneet monia suosikkitunteja tarjonnassa kuten LatinoShow -tunnin Myllypurossa tiistaisin ja Pilateksen Myyrmäessä perjantaisin.

Ryhmäliikuntatarjonnassa merkittävimpänä lisäyksenä on Myllypuron vesiterapia-allas, jossa liikutaan syksyllä AquaZone -tunnilla aina keskiviikkoisin klo 16.30-17.15. Muita syyskauden uutuuksia ovat DanceAerobic, DanceMix, Movement, Nia sekä StrongNation -tunnit.

Syksyllä palvelemme paremmin myös omatoimisesta harjoittelusta kiinnostuneita, sillä Liikuntapassivuoroja voi nyt varata myös Myllypuron peilisalista, joka soveltuu loistavasti muun muassa tanssikoreografioiden itsenäiseen harjoitteluun.

Palloilussa kursseja lentopallossa, sulkapallossa ja tenniksessä

Syksyn palloilukurssit tarjoavat jälleen mahdollisuuden kehittää taitoja osaavien valmentajien opastuksella. Tarjonnassa on alkeis- ja jatkokurssit niin lentopallossa, sulkapallossa kuin tenniksessä. Tästedes opiskelijakuntien jäsenet ovat oikeutettuja entistä merkittävämpään, jopa -40% alennukseen kaikkien palloilukurssien hinnoista. Tarkemmat tiedot näet kunkin kurssin ilmoittautumissivulta opiskelijakuntien verkkokaupassa.

Palloiluvuorojen kalenterissa olemme ottaneet huomioon käyttäjiltä saamamme toiveet sulkapallovuorojen määrän lisäämisestä. Lokakuun alusta alkaen sulkapallovuoroja on tarjolla huomattavasti edellistä kevätkautta enemmän, kun Metropolian Myllypuron kampuksen upeat liikuntatilat saadaan Zonen käyttöön arkipäivinä myös klo 8-16 väliselle ajalle.

Yogobe käytössä myös 2020/2021, Myllypuron kuntosalin varustaminen edelleen kesken

Suosittu ja pidetty Yogoben verkkojoogapalvelu on myös uusimmalla liikuntakaudella Zonen liikuntapassilaisten käytössä. Kaudella 2020/2021 aloitettu Yogobe-jäsenyys on voimassa elokuun 2021 loppuun saakka.

Liikuntapalveluiden käyttäjien hartaasti odottaman Myllypuron kuntosalin avautumisaikatauluun emme ole harmiksemme saaneet vielä tarkennusta. Tiedustelut kuntosalista voi osoittaa kuntosalin kalustuksesta vastaavalle Metropolia Ammattikorkeakoululle.

Koronavirustilanteen vaikutukset kauteen

Toivomme, että kaikki Zonen käyttäjät voivat kokea syksyllä olonsa turvalliseksi liikuntapalveluiden parissa.

Ryhmäliikuntaan ja palloiluun otetaan hieman normaalia vähemmän osallistujia ja kehotamme liikkujia käyttämään hygieniasyistä omia välineitä, kuten mattoja. Jokaisella liikuntapaikalla on tarjolla käsidesiä.

Huomioithan palveluita käyttäessäsi muut liikkujat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä noudattamalla. Pyydämme, että tulet liikkumaan vain, jos olet terve! Tämä koskee myös Zonen ohjaajia, joten tunteja saatetaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Voit tutustua syksyn erityisjärjestelyihin tarkemmin täältä.

Mikäli syksyn aikana ryhmäliikunnan järjestäminen on kiellettyä kampuksilla koronapandemiasta johtuen, tullaan palvelu tarjoamaan verkossa.

Zone pidättää oikeuden muuttaa palvelutarjontaansa, korkeakoulujen ohjeistuksien sekä ajankohtaisen koronatilanteen niin vaatiessa.