Zonen kevätkausi käynnistyy 11.1.21 – tervetuloa liikkumaan!

Zonen liikuntapalvelut käynnistyvät maanantaina 11.1.21 – tervetuloa taas hikoilemaan, innostumaan ja hankkimaan hyvää oloa opiskeluarkeen!

Koronatilanteesta johtuen ryhmäliikunnan kalenteri julkaistaan maanantaina 4.1.21 ja palloilukalenteri tammikuun aikana. Mikäli ryhmäliikunnan järjestäminen ei ole mahdollista kampuksilla koronapandemiasta johtuen, tullaan palvelu tarjoamaan verkossa mahdollisuuksien mukaan.

Tiedotamme tammikuun alussa kuntosalien käytöstä korona-aikana.

Kevätkaudella palvelut ovat käynnissä 28.5.21 asti (ohjattu toiminta 7.5. asti). Palvelut ovat tuttuun tapaan varattavissa kalenterista aina kaksi viikkoa aikaisemmin.

Zone pidättää oikeuden muuttaa palvelutarjontaansa, korkeakoulujen ohjeistuksien sekä ajankohtaisen koronatilanteen niin vaatiessa.

RYHMÄLIIKUNNASSA UUTUUTENA MYLLYPURON KUNTONYRKKEILY -TUNNIT JA MYYRMÄESSÄ LOUNASJOOGA

Ryhmäliikunnan kevään monipuolinen tuntitarjonta on rakennettu pitkälti asiakastoiveiden mukaan. Olemme säilyttäneet monia suosikkitunteja tarjonnassa kuten AquaZone Myllypurossa keskiviikkoisin ja Pilates Myyrmäessä perjantaisin.

Zonen ohjaajatiimissä on ollut jonkin verran vaihtuvuutta kevätkaudelle, joten valikoimassa on myös uusia tunteja uusien huippuohjaajien kanssa. Myllypurossa niska- ja hartiajumit saadaan kuntoon kevään aikana, sillä kuntonyrkkeilemään pääsee torstaisin FitCombat -tunnilla sekä perjantaisin Frontline Boxing -tunnilla. Myyrmäessä puolestaan viikko alkaa Lempeästi liikkeelle -tunnilla maanantaisin ja huipentuu perjantain FlowJoogaan lounasaikaan klo 12-13.

Haaga-Helia Malmilla uutena tuntina alkaa Pilates maanantaisin. Kirsi Kankaanpää jatkaa huippusuosittuja jooga-tunteja tiistaisin sekä ONLINE-joogaa keskiviikkoaamuisin.

Laurea Tikkurilassa jatketaan tiistain Zumballa ja Corella Niina Ovaskaisen kanssa. Lisäämme kampukselle tarjontaa kysynnän mukaan.

PALLOILUVUOROT JA -KURSSIT JULKAISTAAN TAMMIKUUN AIKANA

Koronatilanteen takia palloiluvuorojen varauskalenteri julkaistaan tammikuun aikana. Palloiluvuorojen kalenterissa olemme ottaneet huomioon käyttäjiltä saamamme toiveet sulkapallovuorojen määrän lisäämisestä.

Kevään palloilukursseista tiedotamme tammikuun aikana.

YOGOBE KÄYTÖSSÄ MYÖS KEVÄÄLLÄ 2021, MYLLYPURON KUNTOSALIN TILANNE

Suosittu ja pidetty Yogoben verkkojoogapalvelu on myös uusimmalla liikuntakaudella Zonen liikuntapassilaisten käytössä. Kevätkaudella 2021 aloitettu Yogobe-jäsenyys on voimassa elokuun 2021 loppuun saakka.

Liikuntapalveluiden käyttäjien hartaasti odottaman Myllypuron kuntosalin avautumisaikatauluun emme ole harmiksemme saaneet vielä tarkennusta. Tiedustelut kuntosalista voi osoittaa Metropolia Ammattikorkeakoululle.

KORONAVIRUSTILANTEEN VAIKUTUKSET KAUTEEN

Toivomme, että kaikki Zonen käyttäjät voivat kokea keväällä olonsa turvalliseksi liikuntapalveluiden parissa.

Ryhmäliikuntaan ja palloiluun otetaan hieman normaalia vähemmän osallistujia ja kehotamme liikkujia käyttämään hygieniasyistä omia välineitä, kuten mattoja. Jokaisella liikuntapaikalla on tarjolla käsidesiä. Huomioithan palveluita käyttäessäsi muut liikkujat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä noudattamalla. Pyydämme, että tulet liikkumaan vain, jos olet terve!

Tämä koskee myös Zonen ohjaajia, joten tunteja saatetaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Voit tutustua liikuntapalvelujen erityisjärjestelyihin tarkemmin täältä.

Valitettavasti Haaga-Helia Pasilan ja Arcadan päärakennuksen liikuntatilat eivät ole Zonen käytössä kevätkaudella koronatilanteesta johtuen.