Zone-asiakaskortit ja itsepalvelulaitteet poistuvat käytöstä syksyllä 2024

kortteja ja mobiilisovellus

Olemme luopumassa Zone-asiakaskorttien ja liikuntatiloissa sijaitsevien itsepalvelulaitteiden käytöstä. Syksystä 2024 lähtien OnTheMove-sovellus tulee korvaamaan kokonaan Zone-asiakaskorttien käytön ja varatuille vuoroille sisään leimaus tapahtuu ainoastaan OnTheMove-sovelluksen kautta. Liikuntavuorojen varaus ja tarvittaessa peruuttaminen onnistuu myös jatkossa sekä OnTheMove-sovelluksen tai zonesports.fi nettisivujen kautta.

Zone-asiakaskortit ovat kuitenkin vielä käytössä touko-kesäkuun loppuun saakka toimipisteen kauden kestosta riippuen. Viimeistään nyt on hyvä hetki ladata ilmainen OnTheMove-sovellus puhelimeesi ja ottaa sovellus käyttöösi!

Näin aloitat OnTheMove-sovelluksen käytön:

  1. Lataa OnTheMove-sovellus sovelluskaupastasi (Google Play tai App Store).
  2. Hyväksy sovelluksen sopimusehdot ja lisää sähköpostisoitteesi, jolle Zone-tilisi on luotu (jos et ole vielä luonut Zone-tiliä niin paina tämän sivun oikeasta yläkulmasta “Kirjaudu” nappia, josta pääset luomaan uuden tilin).
  3. Saat sähköpostiisi varmistuskoodin, lisää koodi sovelluksen pyytämään kohtaan (tarkista roskapostikansio jos sähköpostia ei näy).
  4. Sovellus on nyt käytössäsi ja “Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut” tulisi näkyä etusivulla palveluntarjoajana. Paina logosta sisään omalle tilillesi.
  5. Kun alareunasta on valittuna näkymä “Omat tuotteet ja tunnit”, niin näet liikunta- tai kuntosalipassisi voimassaolon, sekä jo varaamasi liikuntavuorot.
  6. Kun alareunasta on valittuna näkymä “Tunnit”, niin pääset selaamaan ja varaamaan varattavissa olevia palveluita varausjärjestelmässä.
  7. Muista leimata itsesi sisälle mobiilisovelluksen kautta ennen liikuntavuoron alkua. Tämän voi tehdä kohdassa “Omat tunnit”, paina kohtaa jossa lukee “Leimaa sisälle”, ja anna laitteen käyttää sijaintiasi, jotta leimaus voidaan tehdä. Mikäli unohdat leimauksen, voit leimata itsesi sisään vielä kesken omatoimivuoron. Zone ei korjaa jälkikäteen unohtuneita leimauksia.
  8. Tarkasta, että tila muuttuu “Sisälle”. Jos leimaus ei onnistu, tarkasta nettiyhteys ja sijainnin paikannus. Huomioithan, että leimauksen voi tehdä jo matkalla liikuntatiloihin esimerkiksi koulun aulassa.
  9. Huomioithan, että palveluehtojemme mukaan asiakas vastaa itse laitteen toimivuudesta, jolla käyttää OnTheMove-sovellusta. Mahdollisissa sovelluksesta johtuvissa vikatilanteissa ota kuvakaappaus ja ole yhteydessä: info@zonesports.fi.