Viimeinen kuukausi ryhmäliikuntatunteja starttasi – myös palautekysely on avattu, vastaa ja voita!

Kiitos liikuntakaudesta 2022-2023

Zone-liikuntapalveluiden tarjoamat ryhmäliikuntatunnit jatkuvat huhtikuun loppuun, joten vielä ehdit muutaman viikon ajan jumpata, tanssia ja hakea energiaa mahtavien Zone-ohjaajien avulla. Muut palvelumme, eli kuntosali-, sulkapallo- ja liikuntasalivuorot, jatkuvat myös touko-kesäkuun ajan, kampuksesta riippuen. Heinäkuussa kaikki liikuntapalvelut ovat tauolla, ja jatkuvat taas porrastetusti elokuun aikana.

Kuntosali-, sulkapallo- ja liikuntasalivuorojen päättyminen kampuksilla:

  • Malmi 12.5.2023
  • Pasila 26.5.2023
  • Tikkurila 31.5.2023
  • Myllypuro 22.6.2023
  • Myyrmäki 22.6.2023

Arvomme palautekyselyn vastaajien kesken 3 kpl 50€ arvoisia S-ryhmän lahjakortteja!

Mihin olet ollut tänä keväänä tyytyväinen, ja missä meillä on vielä parantamisen varaa? Entä mitä toivoisit liikuntapalveluiden syyskaudelta 2023?

Palautekyselyyn pääset vastaamaan klikkaamalla tästä, tai suoraan alla olevasta lomakkeesta. Kaikkien palautekyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolmelle eri henkilölle 50€ arvoinen S-ryhmän lahjakortti.

Tällä kaudella liikuntapalveluiden parissa on liikkunut noin 1600 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä. Haluamme jo tässä kohtaa kevättä kiittää kaikkia palveluiden käyttäjiä.  Samalla toivotamme myös uudet liikuntapassilaiset tervetulleeksi mukaan Zonen toimintaan!

Vastaathan palautekyselyymme 1.5. mennessä.