Uusi opiskelija, näin liikut Zone-liikuntapalveluissa

Hyvä uusi opiskelija, tervetuloa käyttämään Zone-liikuntapalveluita!

Zone tarjoaa monipuolisia ja edullisia liikuntapalveluita kuuden pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Liikuntapalvelumme ovat tarjolla siellä missä sinäkin – siis kuudella pääkaupunkiseudun kampuksella: Arabia (Arcada), Malmilla (Haaga-Helia), Otaniemessä ja Tikkurilassa (Laurea) sekä Myllypurossa ja Myyrmäessä (Metropolia).

Liikuntapalveluiden käyttöönotto?

Liikuntapalvelut saa käyttöön liikunta- tai kuntosalipassilla, jonka voi hankkia ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien palvelupisteiltä.

Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Arcadan opiskelijoille edullisin vaihtoehto on ostaa oman opiskelijakuntansa jäsenyys, johon Zonen palvelut kuuluvat jäsenetuna kaikkien kuuden opiskelijakunnan palveluiden ohella. Saat siis liikuntapalvelut ja sen päälle vielä mielekästä ja mielenkiintoista opiskelijatoimintaa ympäri pääkaupunkiseutua.

Humakin ja Diakin opiskelijat voivat ostaa liikuntapassin opiskelijakunnan jäsenyyden lisäpalveluna.

Liikuntapasseja myydään myös ilman opiskelijakunnan jäsenyyttä.

Palvelupisteiden osoitteet ja aukioloajat sekä ohjeet opiskelijakunnan jäsenyyden hankkimiseen löydät opiskelijakuntien verkkosivuilta:

– Haaga-Helia, Helga
– Laurea, Laureamko
– Metropolia, METKA
– Arcada, ASK
– Diak, O’Diako
– Humak, Humako

Palvelutarjonta?

Liikuntapassilla saat käyttöösi ryhmäliikuntatunnit, palloilun pelivuorot, sulkapallovuorot, lisämaksuttomat liikuntasalivaraukset, kuntosalit sekä Yogoben verkkojoogapalvelun.

Lisäksi Zone järjestää lukuvuoden aikana monenlaista liikunnallista toimintaa muun muassa palloilukurssien ja turnausten muodossa sekä tarjoaa kaikille ammattikorkeakoululaisille mahdollisuuden vuokrata liikuntasaleista vuoroja myös ilman liikuntapassia.

Pelkän kuntosalien käyttöoikeuden voi lunastaa erillisellä kuntosalipassilla.

Lukuvuonna 2020/2021 liikuntapalvelut ovat käynnissä seuraavasti:

– Syksyllä 7.9.-16.12.2020 (ohjattu toiminta 27.11.2020 asti)
– Keväällä 11.1.-28.5.2021 (ohjattu toiminta 7.5.2021 asti)

Tervetuloa liikkumaan!