Tule mukaan ohjattuun kuntosalistarttiin!

Ihmisiä treenaamassa kuntosalilla.

Treenaisitko mieluummin ryhmässä kuin yksin? Kaipaatko apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseksi? Mietitkö suoritustekniikkaasi? Kuntosaliharjoittelu on nyt ohjattu kuntosalistartti. Selkeytimme tunnin nimeä ja päivitimme samalla hieman tuntikuvausta. Jos olet jo käynyt tunnilla, voit jatkaa osallistumista tavalliseen tapaasi, tunti on edelleen samansisältöinen.

Ohjatulla kuntosalistartilla tehdään liikkeitä sekä laitteilla että vapailla painoilla aikaa tai toistomääriä vastaan. Tunnin liikkeet voivat kehittää lihasvoimaa, -kestävyyttä, liikkuvuutta ja vahvistaa luustoa. Tavoitteena on oppia liiketekniikat ja saada hyvä treenifiilis. Tunti soveltuu erityisesti aloittelijoille, jotka kaipaavat tukea kuntosaliharjoittelun aloitukseen, mutta myös heille, jotka kaipaavat tekniikan hiomista tai ryhmässä treenaamisen kokemusta.

Tunti pidetään Metropolia Myllypuron kuntosalilla (B-talo, K-kerros) keskiviikkoisin kello 18.15-19.15. Tunnin pitää ryhmäliikuntaohjaaja Alex englanniksi, mutta tarvittaessa saat apua myös arabiaksi tai hieman suomeksi. Varaa paikkasi varauskalenterista tai OnTheMove-sovelluksesta. Tervetuloa mukaan!