Tule kokeilemaan taijia, salsaa tai commercial tanssia!

Zonen tarjonnasta löytyy marras-joulukuussa vielä erilaisia kokeilutunteja. Lisäksi marraskuun puolivälissä järjestetään koirakävelyilta, minne voi tulla kävelemään koiransa kanssa tai ilman.

Qigong ja taiji ovat rauhallista, kehoa avaavaa ja rentouttavaa liikettä. Ne lisäävät voimaa, parantavat tasapainoa sekä kehon- ja mielenhallintaa. Tunnilla opit qigong- ja taijiharjoittelun perusteita (asento, hengitys, perusaskeleet) ja helppoja qigong-liikkeitä. Tutustumme myös Yang-tyylin 24 askelen taiji-liikesarjaan. Tunti pidetään Myllypurossa 11.11 klo 17.30-19

Commercial -tunnilla pääpaino on koreografiassa, jonka tekemisessä tanssiopettaja Kiira hyödyntää omaa  tanssitaustaansa monipuolisesti. Tanssisarjaa ennen lämmitellään erilaisten kehoa avaavien harjoitteiden ja tanssisarjaan valmistavien harjoitteiden avulla. Kiira soittaa tunneillaan monipuolisesti sekä uudempaa että vanhempaa musiikkia, tyylilajeina pop, r&b ja afro. Tunti sopii kaikille eikä vaadi aikaisempaa tanssitaustaa. Tätä tuntia ei kannata missata! Tunti pidetään Myllypuron peilisalissa 22.11 klo 19-20.

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji, jonka iloinen ja sähäkkä meininki sopii kaikille. Tunnilla keskitytään perusaskeleisiin, rytmiin ja vartalonkäyttöön, mutta ennen kaikkea lajille ominaiseen hyvään tanssifiilikseen ja hauskanpitoon! Pysymme vauhdissa ja tutuista askelkuvioista rakennetaan vähitellen koreografiaa. Edellinen salsatunti saavutti valtavan suosion, varaa siis paikkasi pian! Tunti pidetään Myllypurossa 2.12 klo 17-18.

Ilmoittaudu kaikille kokeilutunneille kide.appissa, tervetuloa mukaan!