Ryhmäliikuntaohjaajat

Tässä esittäytyvät Zonen viikkotuntiohjaajat. Tämän lisäksi meillä on ajoittain sijaisia.

valokuva ohjaajasta

 

Alex Abdelmegid

Hei kaikki! Olen Alex, sertifioitu ryhmäliikuntaohjaaja vuodesta 2015. Ohjaan yleensä voima-, kestävyys- ja liikkuvuustunteja. Metodologiani on opastaa oikeat tekniikat ja viedä sinut seuraavalle tasolle. Mutta tärkeintä on pitää hauskaa, haastaa itseämme ja hymyillä. Odotan, että pääsen näkemään teitä kaikkia ja pitämään hauskaa yhdessä. Ohjaan englanniksi, mutta pystyn auttamaan sinua tarvittaessa myös arabiaksi ja hieman suomeksi.

Annaleena Anteroinenvalokuva ohjaajasta

Hei! Olen Annaleena, ohjaan Zonella pääasiassa Pilates- ja Yin jooga-tunteja, mutta myös lihaskunto-, tanssi ja kehonhuoltotunteja. Tanssi oli pitkään intohimoni, nykyään Pilates. Olen koulutukseltani fysioterapeutti, erikoistunut työfysioterapiaan ja käynyt pitkän Pilates-koulutuksen Somatic Studiolla. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 1996 lähtien. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin liikunnan avulla. Olen salliva, mutta tarkka ohjaaja. Toivon, että tunneillani voi pitää hauskaa ja kaikki voivat ottaa tunnista irti sen mitä sillä hetkellä tarvitsevat. Ohjaan suomeksi ja englanniksi et aussi un petit peu en français.

valokuva ohjaajastaKatja Kalliokoski

Hei! Olen Katja Kalliokoski, liikunnanalan koulutukseltani ryhmäliikuntaohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer. Liikunta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat tärkeä osa elämääni.  Liikunta on osa tasapainoista elämää, jonka avulla voimme huolehtia sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnistamme. Haluan asiakkaideni löytävän itselleen sopivat liikuntamuodot ja liikunnan ilon sekä pysyvän toimintakykyisinä elämän eri vaiheissa. Zonella ohjaan pääasiassa lihaskuntotunteja sekä kuntosaliharjoittelua. Ohjaajana missioni on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin sekä pitää ihmiset toimintakykyisinä elämän eri vaiheissa. Pyrin tarjoamaan monipuolista liikuntaa, sopivasti haasteita, tekniikkaopastusta ja hyvää fiilistä. Ohjaan suomeksi, tarvittaessa myös englanniksi.

Peter Kinghornvalokuva ohjaajasta

Hei! Olen Peter, ohjaan street dancehall -tunteja Zonella. Olen kotoisin Jamaikalta. Olen opettanut jamaikalaista street dancehall -kulttuuria Suomessa vuodesta 2014 lähtien. Olin nuorempana urheilija ennen kuin tanssista tuli intohimoni. Minun tapani opettaa tanssikulttuuria on enimmäkseen hauskaa ja itsensä haastamista samalla kun opit energisoivia liikkeitä. Odotan innolla, että voin jakaa kanssasi jotain uutta ja jännittävää kaikille. Ohjaan tunnit englanniksi, mutta tarvittaessa selitän myös suomen kielellä.

valokuva ohjaajastaSaija Heinonen

Hei! Olen Saija, ohjaan Zonella ensisijaisesti kuntopotkunyrkkeilyä viikoittain. Minulla on eri kamppailulajien kokemusta ja aktiivista liikkumista yli 20 vuoden ajalta, Nuori Suomi -ohjaajakoulutuksia ja ohjaajakokemusta lähes 10 vuoden ajalta. Ohjaajana pyrin olemaan lempeä, mutta jämäkkä. Aina ei ole se paras treenipäivä, jolloin kannattaa ottaa iisimmin, mutta tsemppaan silloin kun treenaaja haluaa saada harjoituksista tehot irti. Toivon, että tunnilta kaikki saisivat onnistumisen kokemuksia. Autan myös, jos osallistuja haluaa kehittyä erityisesti tekniikassa. Ohjaan suomeksi, mutta autan myös englanniksi tai ranskaksi.

Sanni Vainio valokuva ohjaajasta

Hei, olen Sanni! Minulla on ryhmäliikunnanohjaajan koulutus ja pitkä kokemus  ryhmäliikunnan ohjaamisesta sekä kilpaurheilutaustaa eri lajeista. Ohjaan lattia-tunteja, mm. lihaskunto-, kehonhuolto- ja liikkuvuus -tunteja sekä lattia-akrobatiaa. Ohjaajana olen innostunut ja sytyn pienistäkin onnistumisista tunnilla. Ikinä ei voi kannustaa liikaa! Toivon, että tunnilla viihdytään liikkumisen ja treenin ohessa. Ohjaan ensisijaisesti suomeksi ja englanniksi.

valokuva ohjaajastaSirpa Laine

Hei! Olen Sirpa ja ohjaan Zonella sekä lihaskunto- että huoltavia tunteja. Olen koulutukseltani personal trainer, kuntosalivalmentaja ja ravintovalmentaja. Lisäksi olen sertifioitu coach ja erikoistunut Varalan Urheiluopistossa senioriliikuntaan. Olen innokas sekaliikkuja, ja yhdistelen mielelläni minulle mieluisia tapoja pysyä liikkeessä päivittäin. Ohjaajana uskon yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin liikkeisiin, jotka ovat sovellettavissa kaikenkokoisille ja -kuntoisille treenaajille. Musiikki siivittää tekemistä ja toivon, että treenien tuoma hyvä fiilis innostaa jokaista liikkumaan säännöllisesti. Ohjaan tunnit suomeksi ja englanniksi.

Susanna Väätäinen valokuva ohjaajasta

Hei! Olen Susanna, ohjaan lihaskuntotunteja sekä vesiliikuntaa. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Minulla on lisäksi sekä uimaopettajan että -valvojan pätevyys. Toivon, että tunneillani kukin tuntee olevansa tervetullut ja hyväksytty juuri sellaisena kuin on. Tärkeintä on, että kuuntelee omaa kehoaan ja liikkuu päivän fiiliksen mukaan, joka päivä ei voi olla paras treenipäivä eikä aina tarvitse antaa kaikkeaan. Liikunnan ja treenin tulee olla ennen kaikkea kivaa! Vuorovaikutus on tärkeää kumpaankin suuntaan, joten toivon että minulle tullaan rohkeasti antamaan palautetta ja esittämään toiveita, olivat ne sitten esimerkiksi liikkeitä tai vaikkapa toivebiisejä! Ohjaan suomeksi, mutta tarvittaessa autan myös englanniksi.

valokuva ohjaajastaSuvi Kelloniemi

Moikka! Olen Suvi ja ohjaan Zonella tanssi- ja kehonhuoltotunteja. Koulutukseltani olen tanssitaiteen maisteri, ja taiteellisen orientoitumisen lisäksi sydämeni sykkii myös vahvasti liikunnalle. Ohjaajana kannustan sinua uppoutumaan liikunnan kokemuksellisuuteen ja tekemään asiat itseäsi varten. Osallistuminen voi myös näyttää ja tuntua jokaisella kerralla erilaiselta, se on täysin ok! Ohjaan tuntini pääosin suomeksi, mutta tottakai autan tarvittaessa myös englanniksi.

Viivi Avikainen valokuva ohjaajasta

Hei! Olen Viivi, ohjaan sekä kevyitä että raskaampia tunteja, kuten kehonhuoltoa, lihaskuntoa, vesiliikuntaa ja juoksutunteja. Olisikin hyvä, että jokaisen viikko sisältäisi sekä kevyitä että raskaampia tunteja. Liikunta ja urheilu on elämäntapani ja olenkin ollut sillä tiellä läpi tähänastisen elämäni. Alkuun olin erilaisissa palkkatöissä ja sittemmin ryhdyin yrittäjäksi vuonna 2016. Olen suorittanut Liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Valmentajan ammattitutkinnon. Lisäksi minulla on mm. uimaopettajan pätevyys ja monia muita pienempiä koulutuksia. Yleisurheilu (100 m aitajuoksu) on säilynyt myös rakkaana lajinani nuoruudesta yleiseen sarjaan asti, josta mukavimpia muistojani on mm. Ruotsi-ottelun voitto. Ohjaajana olen kannustava ja toivon, että jokainen löytäisi itselleen sopivan ja miellyttävän liikuntamuodon, josta saisi hyvää mieltä. Ohjaan suomeksi, mutta autan tarvittaessa myös englanniksi.