Reaaliaikaiset virtuaalitunnit Myllypuron kampuksella

henkilö liikkuu kotona

Suoratoistotunteja Myllypuron Peilisalissa

AV-huoltotoimet ovat päättyneet ja suoratoistotunneille on löytynyt sopiva välineistö alkusyksyn testailujen jälkeen. Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä. Osalle tunneista on jatkossakin mahdollista osallistua sekä paikan päällä Myllypurossa että etänä Zoomissa. 

Kamera kuvaa vain ohjaajaa. Myllypurossa tunnille osallistuvia asiakkaita ei kuvata. Huomioi, että suoratoistotunneilla ohjaaja ohjaa Peilisalissa puolapuiden edestä ja näet halutessasi itsesi sivupeilistä verhojen ollessa auki.

Voit varata paikan kumpaan tahansa toteutukseen: Ryhmäliikunta-valikon alta kampuksella ja Virtuaalitunnit-valikosta Zoomin kautta. Jos et pääse osallistumaan tunnille, peru varauksesi vähintään 2 tuntia ennen tunnin alkua sanktioiden välttämiseksi. Virtuaalisesti osallistuvien suositellaan leimaamaan itsensä sisälle OnTheMove-sovelluksella, jotta voimme seurata kävijämääriä. Tällä hetkellä virtuaalitunnille leimaamatta jättämisestä ei kuitenkaan aiheudu sanktiota, mikäli et pysty sovellusta käyttämään. Varaathan kuitenkin paikan tunnille.

Pääset mukaan tunnille kirjautumalla  Zonen varausjärjestelmään. Omat tiedot -valikon alla on otsikko External Links. Klikkaa Zone Live Streaming -linkkiä. Käynnistä Zoom-ohjelma. Kirjoita linkin perässä oleva salasana kirjautuaksesi sisään. Mikäli osallistut useammalle peräkkäiselle suoratoistotunnille, sinun pitää poistua ja kirjautua uudestaan sisään jokaiselle tunnille erikseen musiikkilupasyiden vuoksi.

Zoomin kautta osallistuvat voivat kommentoida tuntia chatin tai mikrofonin välityksellä tunnin alussa ja/tai lopussa ohjaajan ohjeistuksen mukaan. Kesken tunnin ohjaaja ei valitettavasti pysty seuraamaan mahdollisia kommentteja, vaan keskittyy tunnin ohjaamiseen. 

Suoratoistotunnit sisältyvät Zonen liikuntapassiin. Tuntien tallentaminen, Zoom-linkkien edelleen lähettäminen ja pääsykoodien jakaminen on ehdottomasti kielletty ja voi johtaa sanktioihin. Suoratoistotunteja ei tallenneta asiakaskäyttöön. Tunneille on mahdollista osallistua ainoastaan reaaliajassa. Mikäli olet kiinnostunut tallenteista, luethan lisää liikuntapassiin sisältyvästä Yogobe-palvelusta.

Suoratoistotunnit mahdollistavat aiempaa enemmän virtuaalitunteja tarjontaamme. Kuulemme mielellämme palautteita suoratoistotunneista niiden kehittämiseksi. Otathan yhteyttä: info@zonesports.fi

Mukavia treenihetkiä!