Ryhmäliikuntaohjaajat

Tässä esittäytyvät Zonen viikkotuntiohjaajat. Tämän lisäksi meillä on ajoittain sijaisia.

valokuva ohjaajasta

Alex Abdelmegid

Hei kaikki! Olen Alex, sertifioitu ryhmäliikuntaohjaaja vuodesta 2015. Ohjaan yleensä voima-, kestävyys- ja liikkuvuustunteja. Metodologiani on opastaa oikeat tekniikat ja viedä sinut seuraavalle tasolle. Mutta tärkeintä on pitää hauskaa, haastaa itseämme ja hymyillä. Odotan, että pääsen näkemään teitä kaikkia ja pitämään hauskaa yhdessä. Ohjaan englanniksi, mutta pystyn auttamaan sinua tarvittaessa myös arabiaksi ja hieman suomeksi.

Hanna Hänninen valokuva ohjaajasta

Moikka! Olen Hanna, sertifioitu pilatesohjaaja vuodesta 2022 lähtien sekä Yin joogaohjaaja vuodesta 2023 lähtien. Zonella ohjaan Pilatesta sekä Yin joogaa. Ohjaan sekä suomeksi että englanniksi. Pilatesta olen ohjannut työkseni vuoden 2023 alusta lähtien ja Yin jooga on tullut mukaan syksyllä 2023. Olen alunperin tutustunut Pilatekseen tanssiharrastusten kautta, sillä Pilates on ollut loistava tapa vahvistaa sekä huoltaa kehoa. Ensimmäisellä Yin joogatunnilla olen käynyt ensinmmäisen kerran vuonna 2013 asuessani Australiassa. Minun tunneillani hyvää oloa haetaan niin kehon kuin mielen tasolle. Minusta on tärkeää, että tunneilla jokainen tuntee olevansa tervetullut ja että ilmapiiri on kannustava. Muulta koulutukseltani olen Tradenomi HSO.

Ibrahim Ghareeb

Hei!

Ida Hentunen

Hei!

valokuva ohjaajastaIina Ahola

Hei, olen Iina ja ohjaan Zonella Pilates-tunteja. Olen koulutuksiltani pilatesohjaaja ja tanssija. Minulla on pitkä kokemus kehollisen ja liikkeellisen työskentelyn ohjaamisesta. Tanssijan ammatin kautta minulla on syventynyt kokemus kehollisuudesta ja liikkeestä sekä oman tekijyyden että ohjaajan näkökulmasta: hyödynnän tätä osaamistani pilatesohjaajana. Laajan pilateskoulutuksen olen käynyt Somatic Studiolla. Olen innostunut Pilateksesta, koska se on sekä kokonaisvaltaisesti kehon toiminnallisuutta että kehon ja mielen välistä yhteyttä vahvistava harjoitus. Samalla Pilates-harjoitteet maadoittavat läsnäolevaksi tähän hetkeen. Ohjaajana olen tarkka ja kannustava. Minulle on tärkeää luoda tunnille ilmapiiri, joka mahdollistaa uudet oivallukset ja liikkeen ilon kaikille osallistujille. Ohjaan suomeksi ja englanniksi.

Peter Kinghornvalokuva ohjaajasta

Hei! Olen Peter, ohjaan street dancehall -tunteja Zonella. Olen kotoisin Jamaikalta. Olen opettanut jamaikalaista street dancehall -kulttuuria Suomessa vuodesta 2014 lähtien. Olin nuorempana urheilija ennen kuin tanssista tuli intohimoni. Minun tapani opettaa tanssikulttuuria on enimmäkseen hauskaa ja itsensä haastamista samalla kun opit energisoivia liikkeitä. Odotan innolla, että voin jakaa kanssasi jotain uutta ja jännittävää kaikille. Ohjaan tunnit englanniksi, mutta tarvittaessa selitän myös suomen kielellä.

valokuva ohjaajastaSaija Heinonen

Hei! Olen Saija, ohjaan Zonella ensisijaisesti kuntopotkunyrkkeilyä viikoittain. Minulla on eri kamppailulajien kokemusta ja aktiivista liikkumista yli 20 vuoden ajalta, Nuori Suomi -ohjaajakoulutuksia ja ohjaajakokemusta lähes 10 vuoden ajalta. Ohjaajana pyrin olemaan lempeä, mutta jämäkkä. Aina ei ole se paras treenipäivä, jolloin kannattaa ottaa iisimmin, mutta tsemppaan silloin kun treenaaja haluaa saada harjoituksista tehot irti. Toivon, että tunnilta kaikki saisivat onnistumisen kokemuksia. Autan myös, jos osallistuja haluaa kehittyä erityisesti tekniikassa. Ohjaan suomeksi ja englanniksi, mutta autan myös ranskaksi.

Sanni Vainio valokuva ohjaajasta

Hei, olen Sanni! Minulla on ryhmäliikunnanohjaajan koulutus ja pitkä kokemus  ryhmäliikunnan ohjaamisesta sekä kilpaurheilutaustaa eri lajeista. Ohjaan lattia-tunteja, mm. lihaskunto-, kehonhuolto- ja liikkuvuus -tunteja sekä lattia-akrobatiaa. Ohjaajana olen innostunut ja sytyn pienistäkin onnistumisista tunnilla. Ikinä ei voi kannustaa liikaa! Toivon, että tunnilla viihdytään liikkumisen ja treenin ohessa. Ohjaan suomeksi ja englanniksi.

Susanna Väätäinen valokuva ohjaajasta

Hei! Olen Susanna, ohjaan lihaskuntotunteja sekä vesiliikuntaa. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Minulla on lisäksi sekä uimaopettajan että -valvojan pätevyys. Toivon, että tunneillani kukin tuntee olevansa tervetullut ja hyväksytty juuri sellaisena kuin on. Tärkeintä on, että kuuntelee omaa kehoaan ja liikkuu päivän fiiliksen mukaan, joka päivä ei voi olla paras treenipäivä eikä aina tarvitse antaa kaikkeaan. Liikunnan ja treenin tulee olla ennen kaikkea kivaa! Vuorovaikutus on tärkeää kumpaankin suuntaan, joten toivon että minulle tullaan rohkeasti antamaan palautetta ja esittämään toiveita, olivat ne sitten esimerkiksi liikkeitä tai vaikkapa toivebiisejä! Ohjaan suomeksi ja englanniksi.

valokuva ohjaajastaSuvi Kelloniemi

Moikka! Olen Suvi ja ohjaan Zonella tanssi- ja kehonhuoltotunteja. Koulutukseltani olen tanssitaiteen maisteri, ja taiteellisen orientoitumisen lisäksi sydämeni sykkii myös vahvasti liikunnalle. Ohjaajana kannustan sinua uppoutumaan liikunnan kokemuksellisuuteen ja tekemään asiat itseäsi varten. Osallistuminen voi myös näyttää ja tuntua jokaisella kerralla erilaiselta, se on täysin ok! Ohjaan tuntini suomeksi ja englanniksi.