Liikuntasalivaraukset

Tarjoamme mahdollisuuden varata vuoroja kolmesta eri liikuntasalista: Metropolia Myyrmäen liikuntasalista sekä Metropolia Myllypuron isosta liikuntasalista ja peilisalista.

Millaisia vuoroja on tarjolla?

Liikuntasaleista voi varata kahdenlaisia vuoroja:

Liikuntapassivuorot ovat vain liikuntapassilaisten varattavissa olevia lisämaksuttomia vuoroja. Vuoroja voi varata Myyrmäen liikuntasalista sekä Myllypuron peilisalista. Vuorot ajoittuvat pääasiallisesti klo 8-16 väliselle ajalle.

Kenttävuokrat ovat lisämaksullisia, isojen salien ilta-aikojen vuoroja, joiden varaamiseen ei vaadita liikuntapassia. Tunnin vuoro maksaa 15€ / kpl ja maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Vuoroja on tarjolla Myyrmäen liikuntasalista ja Myllypuron isosta liikuntasalista. Vuorot ajoittuvat klo 16-20 väliselle ajalle.

Kaikki vuorot ovat varattavissa Zonen varausjärjestelmän kautta.

Mihin eri lajeihin liikuntasalit soveltuvat?

Metropolian Myyrmäen liikuntasaliin otollisimpia lajeja ovat sulkapallo, lentopallo sekä pienen kentän salibandy.

Metropolian Myllypuron iso liikuntasali soveltuu erinomaisesti yleisimpien palloilulajien, kuten sulkapallon, futsalin, lentopallon, salibandyn sekä koripallon pelaamiseen.

Metropolian Myllypuron peilisali sopii parhaiten esimerkiksi tanssiin, joogaan ja kehonhuoltoon.

Mitä tarvitsen mukaan? Ketkä saavat liikkua vuoroilla?

Liikkujat käyttävät vuoroilla pääasiassa omia välineitään. Liikuntasalien välinevarastoissa on muutamia pallopelien mailoja ja palloja, joita voi lainata vuoron ajaksi.

Vuoron varaaja on vastuussa tiloista ja siellä olevista välineistä vuoron aikana sekä siitä, ettei vuorolla aiheuteta ylimääräistä häiriötä. Vuorolla voivat liikkua kaikki Zonen käyttäjäryhmiin kuuluvat AMK-opiskelijat ja henkilökunta.

Varauksiin kirjaudutaan liikuntatiloissa olevan kosketusnäytön kautta liikuntapassilla.