Liikuntapalvelut käynnistyivät Myllypurossa

Metropolian Myllypuron uusi kampus on valmis ja myös Zone pääsi maanantaina 3.2. aloittamaan toimintansa kampuksen upeissa liikuntatiloissa.

Tarjoamme kampuksella niin ryhmäliikuntatunteja, avoimia palloiluvuoroja, palloiluliigoja kuin myös mahdollisuuden varata sulkapallokenttiä ja liikuntatiloja omia pelivuoroja varten.

Kampuksen peilisalissa järjestetään pääasiassa ryhmäliikuntatunteja, isomman liikuntasalin soveltuessa erinomaisesti suosituimpien palloilulajien, kuten koripallon, lentopallon, futsalin sekä salibandyn pelaamiseen.

Liikuntatilat sijaitsevat kampuksen B-talon K-kerroksessa ja kulku tapahtuu rakennuksen aulasta portaita pitkin. Mikäli tarvitset hissiä, pyydä apua C-talon aulapalveluilta.

Kuntosali avataan myöhemmin

Zonesta johtumattomista syistä liikuntatilat saadaan helmikuussa liikuntapalveluiden käyttöön vain osittain, sillä kampuksen kuntosali on tilan varustelun osalta vielä vaiheessa.

Selvitämme kuntosalin varustelua parhaillaan yhdessä Metropolian kanssa ja pyrimme saamaan tilan käyttövalmiiksi mahdollisimman pian. Tavoiteaikataulu kuntosalin käyttöönotolle on alkusyksy 2020.