Liikuntapalvelut ammattikorkeakoulujen henkilökunnalle

Ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden lisäksi liikuntapalvelut ovat myös Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian henkilökunnan käytettävissä.

Henkilökunnan liikuntapassi maksaa luku- tai kalenterivuodelle vuodelle 69€lukukaudelle 59€.

Vain kuntosalien käyttöön oikeuttava kuntosalipassi maksaa luku- tai kalenterivuodelle 20€lukukaudelle 15€.

HENKILÖKUNNAN PALVELUT

Henkilökunnalle on tarjolla samat palvelut kuin opiskelijoille. Zonen tavoitteena on liikunnan avulla lisätä yhteisöllisyyttä ammattikorkeakoululaisten keskuudessa ja näin kannustammekin niin lehtoreita kuin muuta henkilökuntaa osallistumaan ohjatuille liikuntavuoroillemme yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Zone järjestää toimintaa kuudella eri kampuksella ympäri pääkaupunkiseutua: Arabiassa (Arcada), Malmilla (Haaga-Helia), Otaniemessä ja Tikkurilassa (Laurea) sekä Myllypurossa ja Myyrmäessä (Metropolia).

Liikuntapassilla saat käyttöösi ryhmäliikuntatunnit, palloiluvuorot, lisämaksuttomat liikuntasalivaraukset, kuntosalit sekä Yogoben verkkojoogapalvelun.

Lisäksi Zone järjestää lukuvuoden aikana monenlaista liikunnallista toimintaa muun muassa palloilukurssien ja turnausten muodossa sekä tarjoaa kaikille ammattikorkeakoululaisille mahdollisuuden vuokrata liikuntasaleista vuoroja myös ilman liikuntapassia.

LIIKUNTAPALVELUIDEN KÄYTTÖÖNOTTO

Passin voit ostaa oman ammattikorkeakoulusi opiskelijakunnan palvelupisteeltä.

Metropolian henkilökunnalla on käytössään Smartum Liikunta- ja kulttuurietu, jolla he voivat maksaa Zonen liikuntapassin opiskelijakunta METKA:n palvelupisteillä. Muissa ammattikorkeakouluissa henkilöstö / liikuntaedut eivät toistaiseksi toimi maksuvälineenä opiskelijakuntien palvelupisteillä.

Huom! Voit nopeuttaa palvelupisteellä asiointia luomalla itsellesi jo valmiiksi Zone -tilin klikkaamalla keltaista ”Kirjaudu” -painiketta verkkosivumme ylävalikossa. Jos sinulla on jo liikunta- tai kuntosalipassi, älä luo itsellesi uutta tiliä. Opiskelijapalvelupisteellä saat aktivoitua uuden kauden vanhalle tilillesi.

Paikat tunneilta ja vuoroilta varataan Zonen varausjärjestelmästä.

Liikunta- ja kuntosalipassit tulee leimata liikuntatilojen läheisyydessä oleviin lukijalaitteisiin ennen liikuntatiloihin menoa.

Liikuntapalveluiden palveluehtoihin voit tutustua tarkemmin täältä.

Lisätietoja liikuntapalveluista voit kysyä suoraan Zonen tiimiltä, info(at)zonesports.fi.