Kiitos liikuntakaudesta 2022-2023 – lue millaista palautetta Zonelle annettiin

Kiitos liikuntakaudesta 2022-2023

Zonen liikuntapalvelut jäävät kesätauolle torstaina 22.6., kun myös Myllypuron ja Myyrmäen kampusten liikuntavuorot loppuvat. Toivottavasti olet viimeisen lukukauden aikana päässyt nauttimaan liikkumisesta palveluissamme!

Omatoimiset liikuntavuorot (kuntosali-, sulkapallo- ja liikuntasalivuorot) jatkuvat kesätauon jälkeen elokuun aikana. Tulemme päivittämään tarkat aloitusajankohdat nettisivuille heti kun saamme ne tietoomme. Varsinaisesti Zonen syyskausi alkaa maanantaina 4.9.2023, jolloin myös viikoittaiset ryhmäliikuntatunnit starttaavat kampuksilla.

KYSYIMME PALAUTETTA ZONEN PALVELUISTA KEVÄTKAUDEN LOPUSSA – LUE MITÄ MIELTÄ ZONEN KÄYTTÄJÄT OLIVAT

Keväällä järjestimme ryhmäliikuntaa neljällä kampuksella ja verkossa yhteensä 26 tuntia viikossa. Kuntosalit olivat käytettävissä viidellä kampuksella, ja palloilemaan pääsi kolmella liikuntapaikalla. Tarjonnassa oli lisäksi 30 erilaista kurssia ja lajikokeilua.

Kiitos kaikille palautekyselyymme vastanneille – palautteita hyödyntäen olemme päässeet suunnittelemaan tulevan syyskauden tarjontaa. Palautekyselyssä Zonen palveluita käyttäneet antoivat toiminnalle yleisarvosanaksi 3,9 (asteikolla 1-5).

Avointa palautetta saimme runsaasti. Monet vastaajat kokivat palvelun olevan hinta-laatusuhteeltaan hyvä, ja kampuksilla tarjottavia matalan kynnyksen liikuntapalveluita arvostetaan ja tarvitaan. Etenkin Zonen ryhmäliikuntatunnit ja ohjaajat saivat paljon kiitosta, kuten myös se että tarjolla on vaihtoehtoja ohjattuun online-liikkumiseen. Monen mielestä tuntitarjonta on ollut monipuolinen tarjoten jokaiselle jotakin.

Kehittävää palautetta annettiin erityisesti kuntosaleihin liittyen, joiden kokoon ja laitteisiin toivottiin parannuksia. Lisäksi palautteissa nousi esiin etenkin kevätkaudella esiintynyt ongelma, jossa kuntosalivuoroilla on ollut paikalla liikaa kuntoilijoita vuorojen kapasiteettiin nähden. Jatkamme keskusteluja korkeakoulujen kanssa haasteista ja palautekyselyssä esiin tulleista toiveista, ja yritämme omalta osaltamme parantaa tilannetta.

Palautekyselyyn vastanneiden kesken arvottiin S-ryhmän lahjakortteja ja voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Otteita palautteista:

“Erittäin hieno palvelu ja kaiken muun hyvän lisäksi edullinen! Osa kuntosaleista on aika pieniä, mutta itse olen löytänyt mukavan liikuntamuodon zonen kautta. Ihastuin nimittäin sulkapalloon:)”

“Hienoa, että on niin laajasti mahdollisuuksia liikkua ohjatusti, sekä varata liikuntasalia omaan haluamansa lajin pelailuun!”

“Erittäin kiva että löytyy lajikokeiluja kurssimuodossa! Hyvä kannuste kokeilla uutta lajia ja halvemmalla hinnalla.”

Kiitos menneestä kaudesta ja tervetuloa mukaan palveluihin jälleen syyskaudella!

Kesäterveisin,

Zonen liikuntasuunnittelijat Linda & Tuulia