Kiitos liikuntakaudesta 2021-2022!

Zonen liikuntapalvelut jäivät kesätauolle torstaina 23.6, lämmin kiitos kuluneesta lukuvuodesta kaikille palveluidemme parissa liikkuneille!

Aiemmista vuosista poiketen, liikuntapalvelut jatkuvat kesätauon jälkeen Myllypurossa ja Myyrmäessä jo elokuun toisella viikolla sulkapallo-, liikuntasali-, ja kuntosalivuoroilla. Varsinainen syksyn liikuntakausi käynnistyy puolestaan syyskuun 5. päivänä, jolloin palvelut palaavat jälleen kaikille viidelle liikuntapaikalle.

  • 24.6.-7.8. kesätauko
  • 8.8.-4.9. sulkapallo-, liikuntasali- ja kuntosalivuorot Myllypurossa ja Myyrmäessä
  • 5.9.-16.12. syyskausi: palvelut käynnissä kaikilla viidellä liikuntapaikalla

Palautetta Zonen palveluista kerättiin huhtikuun ajan

Keväällä järjestimme ryhmäliikuntaa neljällä kampuksella ja verkossa yhteensä 31 tuntia viikossa. Kuntosalit olivat avoinna viidellä kampuksella ja palloilun parissa liikkumaan pääsi kolmella liikuntapaikalla. Tarjontaa elävöittäviä lajikokeiluita ja liikuntakursseja järjestettiin yhteensä 26 kpl.

Keräsimme Zonen kevätkaudesta palautetta huhtikuun ajan, kiitos kaikille vastanneille! Palautekyselyssä Zonen toiminnalle annettiin yleisarvosanaksi 3,8 (asteikolla 1-5). Vastaajien keskuudessa käytetyimmät palvelut olivat kuntosalit, ryhmäliikunta ja sulkapallo.

Avointa palautetta tuli paljon ja varsinkin ryhmäliikuntaan ja Zonen ohjaajiin oltiin hyvin tyytyväisiä. Positiivista palautetta tuli lisäksi monipuolisesta lajikokeilujen ja kurssien valikoimasta sekä epidemiatilanteen helpottumisesta huolimatta kalenterissa pysyneistä online-tunneista. Toiveita tuli myös runsaasti ja moni niistä on tarkoitus toteuttaa syyskaudella 2022.

Kehittävää palautetta tuli erityisesti liittyen kuntosaleihin, joiden laitteisiin ja välineisiin toivottiin parannuksia. Pyrimme parhaamme mukaan vastaamaan näihin toiveisiin yhteistyössä kuntosalien varustuksesta vastaavien korkeakoulujen kanssa.

Palautekyselyyn vastanneiden kesken arvottiin S-ryhmän lahjakortteja ja voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kiitos menneestä kaudesta ja tervetuloa liikkumaan kanssamme taas elokuussa!