Zonen kevätkausi on käynnissä!

Zonen liikuntapalvelut ovat jälleen käynnissä, tervetuloa mukaan!

Zonen kevätkausi alkoi maanantaina 17.1.2022 rajoitetuilla palveluilla, johtuen Haaga-Heliassa, Laureassa ja Metropoliassa tammikuun ajan voimassa olevista laajoista etätyösuosituksista. Suositusten ollessa voimassa liikuntapalveluiden järjestäminen kampuksilla normaalissa laajuudessaan on kielletty.

Rajoitusten myötä Zonen tammikuu pitää sisällään laajan kattauksen online-ryhmäliikuntaa sekä kuntosalien, liikuntasalien ja sulkapallon yksityisvarauksia. Palveluiden varaukset pääset tekemään tavalliseen tapaan Zonen varauskalenterista.

Online-tunneilla monipuolinen tarjonta

Online-tunnit mahdollistavat liikkumisen juuri siellä missä haluat. Tunnit pidetään Zoom-palvelussa ja osallistumiseen tarvitset vain verkkoyhteyden ja esimerkiksi puhelimen tai tabletin ruudun. Tunteja on tarjolla monipuolisesti kehoa huoltavasta joogasta ja pilateksesta kovempiin hikitreeneihin. Tule hakemaan vastapainoa etäpäiviisi huippuohjaajiemme seurassa!

Zonen järjestämän toiminnan ohella Liikuntapassilaiset voivat ottaa käyttöönsä Yogobe-verkkojoogapalvelun monipuoliset joogatunnit. Palvelun aktivointikoodin saat lähettämällä sähköpostiviestin otsikolla ”Yogobe” osoitteeseen info(at)zonesports.fi.

Koronaturvalliset treenit yksityisvarauksilla

Kuntosalien ja liikuntasalien sekä sulkapallon yksityisvarauksilla voit varata tilat täysin omaan käyttöösi koronaturvallista treeniä varten. Varauksille saa osallistua vain yksi henkilö kerrallaan lukuun ottamatta sulkapalloa, johon voi ottaa mukaan yhden pelikaverin.

Varauksia kuntosaleille voi tehdä kaksi viikkoa etukäteen ja käyttäjällä voi olla enintään neljä varausta kerralla voimassa. Mikäli varausvuorollesi tulee ylimääräisiä henkilöitä, voit tarvittaessa pyytää apua kampuksen aulapalveluilta.

Muistathan leimata liikuntapassisi liikuntatilan ulkopuolella olevalla itsepalvelulaitteella ennen vuoron aloittamista ja puhdistaa käyttämäsi laitteet ja liikuntavälineet vuorosi päättyessä.

Tämän hetkisen tiedon mukaan liikuntapalvelut käynnistyvät kevään osalta täysipainoisesti nykyisten suositusten päättyessä 1.2.2022.

Tervetuloa taas Zonen liikuntapalveluiden pariin!