Kevätkausi käyntiin ilmaisviikolla

Zonen kevätkausi käynnistyy maanantaina 13.1.

Jos et ole vielä opiskelijakuntasi jäsen tai omista liikuntapassia, niin kauden ensimmäisellä viikolla (13.1.-17.1.) sinulla on mahdollisuus tulla testaamaan ryhmäliikuntatunteja sekä avoimia palloiluvuoroja ILMAISEKSI ennen jäsenyyden hankkimista.

Tunneille, joilla on vielä tilaa, voit mennä mukaan ilman ilmoittautumista. Ajantasaisen varaustilanteen näet verkkosivujemme pääsivun ryhmäliikunta- ja palloilukalentereista.

Mitä liikuntapalvelut sisältävät?

Kevätkauden aluksi ryhmäliikuntaa tarjotaan neljällä eri kampuksella ympäri pääkaupunkiseutua (Myllypuron kampus aukeaa käytöön 3.2.2020).

Avoimilla palloiluvuoroilla päästään tammikuussa puolestaan pelaamaan kolmella kampuksella. Palloiluvuorojen tarjonta täydentyy kevään edetessä löytäessämme muutamia uusia lajivastaavia koordinoimaan vuoroja. Seuraa siis liikuntakalenteriamme aktiivisesti, niin pysyt kartalla ajankohtaisesta vuorotilanteesta.

Liikuntapassin jo omistavat voivat 13.1. alkaen palloilla myös varaamalla joko yksittäisen sulkapallokentän tai vaihtoehtoisesti koko liikuntasalin käyttöönsä sekä ilmoittautumalla mukaan sulkapalloliigaan. Lisäksi liikuntapassin omistajat voivat ostaa itselleen paikkoja keväällä järjestettäviltä liikuntakursseilta alennettuun hintaan.

Ilman liikuntapassia voi puolestaan osallistua helmikuussa starttaaviin sähly- ja futsal-liigoihin.

Myllypuro käyttöön helmikuussa

Zonen tarjonta täydentyy helmikuun alussa niin ryhmäliikunnan kuin palloilun osalta, kun Metropolian Myllypuron kampuksen uudet liikuntatilat saadaan käyttöön.

Myllypuron ryhmäliikunnan tuntitarjontaan ja palloiluvuoroihin voi tutustua ennen tilojen käyttöönottoa Zonen varausjärjestelmässä jauuden liikuntapaikan palveluita pääsee niin ikään testaamaan ilmaiseksi helmikuun ensimmäisellä viikolla.