Kevätkausi 2024

Joukko ihmisiä

Zonen kevätkausi alkaa maanantaina 8.1.2024 Malmilla, Myllypurossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa sekä 15.1.2024 Pasilassa. Lue lisää palveluistamme nettisivuiltamme.

Olemme päivittäneet palveluehtojamme ja kuntosalien varausmääriä vastaamaan paremmin salien kokoa. Maksimivarausmäärän näet varauskalenterista tai OnTheMove -sovelluksesta. Salista riippuen siellä voi yhtä aikaa olla korkeintaan 6-10 vuoron varannutta. Malmin kuntosalia käyttävät myös muut kuin Zonen asiakkaat, joten varauskalenteri näyttää vain Zonen varausten maksimin. Mikäli salitreenisi kestää yli tunnin, varaathan kaksi vuoroa, sillä lähes kaikki vuorot ovat tunnin mittaisia.

Mikäli osallistut ryhmäliikuntatunnille, saavuthan ajoissa paikalle. Ohjatulle tunnille ei ole sallittua osallistua myöhässä turvallisuuden ja treenirauhan vuoksi. Huomioithan kanssatreenaajat ja kunnioitat ohjaajaa jättämällä puhelimen pukuhuoneeseen.

Mikäli osallistut vesiliikuntatunnille Metropolia Myllypurossa, käytössäsi ovat allastilan pukeutumis- ja peseytymistilat. Kulku tapahtuu allastilan käytävän päästä. Ovet avautuvat 15 minuuttia ennen tunnin alkua ja lukkiutuvat tunnin alkaessa. Huomioithan, että edellinen/seuraava ryhmä saattaa käyttää pukeutumis- ja peseytymistiloja samanaikaisesti. Peseydythän ennen altaaseen menoa, jotta allas pysyy käytössä, eikä sitä jouduta sulkemaan desinfioinnin ajaksi.

Kurssit ja lajikokeilut näet Kide.Appista. Muistathan ilmoittautua haluamillesi kursseille pian, sillä paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen päättyy useimmille kursseille kaksi viikkoa ennen kurssin/lajikokeilun alkua.

Ota somekanavamme, Instagramissa @zonesportsfi ja Facebookissa Zone-liikuntapalvelut seurantaan ja olet perillä ajankohtaisista asioista.