Kevätkauden tarjonta on julkaistu, varaa vaikka heti!

Kevätkausi 2023

Zonen kevätkausi starttaa maanantaina 9. tammikuuta, kun viikoittaiset ryhmäliikuntatunnit sekä sulkapallo-, kuntosali-, ja liikuntasalivuorot palaavat kampuksille. Varausjärjestelmä on jo avattu, eli pääset tekemään ensimmäiset tuntivaraukset vaikka heti. Kaikkiin liikuntavuoroihin voi varata paikan 14 päivää etukäteen. Voit selailla kevätkauden ryhmäliikuntatunteja sekä muita liikuntavuoroja varausjärjestelmästämme. Tulemme esittelemään kevätkauden liikuntamahdollisuuksia Instagramissa, ota siis seurantaan @zonesportsfi .

Zonen ryhmäliikuntakausi 9.1.-21.4. – kurkkaa kalenteri kuvasta

Kevään ryhmäliikuntakalenterista löytyy sekä uutuuksia että vanhoja suosikkeja. Uutena alkavat aloittelijoille suunnatut kuntosaliharjoittelun viikoittaiset pienryhmätunnit kolmella eri kampuksella; Myllypurossa, Myyrmäessä ja Pasilassa. Myös online-tuntitarjontaa on lisätty, ja mukana ovat muun muassa uudet Power Yoga online – sekä Lihaskunto online -tunnit. Tanssituntitarjonnassa on mukana kaksi uutuutta; Jazz Dance Myllypurossa sekä Jamaican Street Dancehall Myyrmäessä. Pienet poikkeukset kevään aikatauluissa ovat mahdollisia. Ryhmäliikuntatuntien tuntikuvaukset ovat esillä varausjärjestelmässä, varaa jo nyt ensi viikon ensimmäiset tunnit!

Huom. Ohjaajan poissaolosta johtuen Pasilan keskiviikkoiset kuntosali- ja kiertoharjoittelutunnit starttaavat vasta viikolla 3 ja Myllypuron maanantaiset kahvakuula- ja HIIT-tunnit viikolla 4.

Zonen ryhmäliikuntakalenteri kevät 2023
Zonen ryhmäliikuntakalenteri kevät 2023

Palloilua, liikuntasalivuoroja ja kuntosaleja kampuksilla

Kevätkaudella palloilu onnistuu kampusten liikuntasaleissa joko varaamalla oma sulkapallokenttä, tai koko liikuntasali omaan käyttöön. Sekä sulkapallovuorot että liikuntasalivuorot ovat varattavissa varausjärjestelmästä. Varaamalla oman liikuntasalivuoron voit joko toteuttaa haluamaasi liikuntamuotoa itsenäisesti, tai liikkua yhdessä muiden Zone-liikuntapassilaisten kanssa, esimerkiksi eri palloilulajeja harrastaen. Sulkapallovuorolla Zone-liikuntapassin omaava henkilö voi ottaa pelikaveriksi yhden ulkopuolisen henkilön (ei koske liikuntasalivuoroja). Myös kampuksien viidelle kuntosalille tulee varata oma vuoro varausjärjestelmästä. Kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneiden kannattaa kurkata myös ohjattujen kuntosalituntien tarjonta!

Monipuolinen ja elämyksellinen kurssi- ja lajikokeilutarjonta varattavissa Kide.appissa 6.1. alkaen

Tutustu Zonen kevään 2023 kurssi- ja lajikokeilutarjontaan nyt Kide.appissa. 

Zone tarjoaa lukuisia eri lyhytkursseja ja lajikokeiluita ympäri pääkaupunkiseutua niin Zonen liikuntatiloissa kuin yhteistyökumppaneidemme tiloissa. Opiskelijakunnan jäsenenä voit osallistua niihin alennetulla hinnalla, mutta myös ei-jäsenet sekä henkilökunta voivat osallistua normaalilla hinnalla. Keväällä 2023 tarjoamme kursseja ja lajikokeiluita Kuusijärveltä Espoonlahteen saakka ja lukuisia sijainteja siltä väliltä. Lajeja löytyy lempeästä yin-joogan teematunnista aina värikuulapeliin unohtamatta esimerkiksi sisäpyöräilyä tai painonnostoa.

Saimme myös tarjontaan mukaan aikaan ja paikkaan sitomattoman edullisen twerkkauksen online-kurssin, joka on lunastettavissa tammikuun ajan ja käytettävissä puoli vuotta ostosta. Pääset ostamaan sen täältä. Studio Luhtavilla on tuottanut kurssin ja pääset tutustumaan heidän tiloihinsa myös alkuvuoden ilmajoogan alkeiskurssilla Espoon Leppävaarassa Zonen tutun ohjaajan pitämänä.

Miten saat oman Zone-liikuntapassin käyttöön?

Uuden Zone-liikuntapassin hankkiminen sekä vanhan liikuntapassin aktivointi tapahtuu helpoiten oman ammattikorkeakoulusi opiskelijakunnan kautta. Olemme keränneet kaiken infon liikuntapassin hankkimisesta nettisivuillemme, käy tutustumassa siihen täällä.

Olethan meihin yhteydessä jos kysyttävää herää: info@zonesports.fi

Mahtavaa ja energistä kevätkautta kaikille toivottaa,

Team Zone