Haemme ryhmäliikuntaohjaajaa syksylle

ryhmäliikunnanohjaaja liikuntasalissa ohjaamassa

Oletko innokas ja innostava ryhmäliikunnanohjaaja? Onko sinulla kyky luoda myönteinen ja kannustava ilmapiiri harjoitukseen, jotta jokainen kävijä kokee onnistuvansa? Pystytkö suunnittelemaan itsenäisesti monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja? Ohjaatko luontevasti suomen ja englannin kielellä?

Jos vastaus on kyllä, niin hae Zonelle ohjaajaksi! Järjestämme monipuolisesti ryhmäliikuntaa pääkaupunkiseudun AMK-opiskelijoille ja 3AMK:n henkilökunnalle hyvien kulkuyhteyksien varrella viidellä eri kampuksella. Lisäksi striimaamme osan tunneista suorana hybriditoteutuksella. Valtaosa tunneista sijoittuu maanantaista torstaihin noin kello 16-20, mutta pyrimme tarjoamaan myös joitakin päivätunteja. Asiakaskuntamme on sekä suomen- että englanninkielisiä aloittelijoita sekä kokeneempia ryhmäliikkujia. 

Edellytämme ryhmäliikunnanohjaukseen sopivaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta ryhmäliikunnan ohjauksesta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Aikaisempi kokemus virtuaalituntien ohjaamisesta on hyödyksi striimatessa. Etsimme joukkoomme syyskaudelle 2024 (noin syyskuun alusta joulukuun alkuun) erityisesti Myllypuron kampukselle vesiliikuntaohjaajaa sekä mahdollisesti jooga-, pilates- ja tanssiohjaajaa, mutta myös muu ohjausosaaminen on eduksi. Etsimme yhdestä kahteen viikkotuntiohjaajaa sekä muutamia sijaisia. Toivomme ensisijaisesti sinun ohjaavan laskuttavana. Palkkio määräytyy koulutuksen, työkokemuksen, tuntityypin ja näytetunnin mukaan (30-37 €/h työntekijä, 40-50 €/h laskuttava). Lisäksi tarjoamme sinulle käyttöoikeuden kaikkiin liikuntapalveluihimme (ryhmäliikunta, kuntosali, palloilu, liikuntasalivaraus) kaikilla liikuntakampuksillamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa liikuntasuunnittelija Linda Spring, 045 656 8938, linda.spring@zonesports.fi. Yhteydenotot ensisijaisesti puhelimitse 14.5.2024 klo 15.30-16.00 tai 27.5.2024 klo 8.45-9.30.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 28.5.2024. Pidämme puhelinhaastatteluja kesäkuussa ja kutsumme kesä-heinäkuussa valitut antamaan näytetunnin.