Haemme liikuntasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Kiitos liikuntakaudesta 2022-2023

Julkaistu 5.1.2023

Zone-liikuntapalvelut on Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä Arcadan, Diakin ja Humakin opiskelijoille liikuntapalveluja tuottava yksikkö. Zonen tehtävänä on tarjota helposti lähestyttäviä, matalan kynnyksen liikuntapalveluita kunto- ja terveysliikunnan sekä arkiaktiivisuuden edistämiseksi pääkaupunkiseudun ammattikorkeakouluissa.

Zone-liikuntapalveluita toteuttaa kahdesta liikuntasuunnittelijasta koostuva tiimi, johon etsimme nyt ryhmäliikunnasta vastaavaa liikuntasuunnittelijaa. Työsuhde on täysipäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva, alkaen 30.1.2023 (tai sopimuksen mukaan).

Liikuntasuunnittelijana otat koppia seuraavista kokonaisuuksista:

  • Ryhmäliikunnan suunnittelu ja koordinointi kampusten liikuntatiloihin sekä liikunnanohjaajien esihenkilönä toimiminen
  • Varausjärjestelmän pääkäyttäjänä tuntien vieminen varausjärjestelmään sekä tilavarausten hallinta
  • Toimiminen yhteyshenkilönä ammattikorkeakouluihin sekä niiden opiskelijakuntiin ja -yhdistyksiin
  • Osallistuminen markkinointiviestinnän tehtäviin, kuten sosiaalisen median sisällön tuottamiseen osana palvelujen markkinointia

Liikuntasuunnittelijan tehtävät ovat vaihtelevia ja niitä voidaan sopia valittavan henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan tiimin sisällä.

Toivomme liikuntasuunnittelijalta iloista tekemisen asennetta ja halua vaikuttaa AMK-opiskelijoiden ja -henkilökunnan hyvinvointiin liikuntaa mahdollistamalla. Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, itsenäinen työote sekä tarkkuus ja kyky pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti ovat tehtävissä välttämättömiä. Edellytämme soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai lähellä siintävää valmistumista sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Hakijoille katsotaan merkittäväksi eduksi kokemus ryhmäliikuntapalveluiden järjestämisestä. Eduksi katsotaan myös korkeakoululiikunnan tunteminen, kokemus markkinointiviestinnän työtehtävistä, hyvät tietotekniset valmiudet ja aikaisempi kokemus Enkora-asiakashallintajärjestelmästä.

Zone-liikuntapalvelut ovat hallinnollisesti osa Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAa ja näin ollen liikuntasuunnittelija sijoittuu METKAn organisaatioon. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksella. Liikuntasuunnittelijan palkka määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien TES:n mukaisesti (palkkaryhmä III + lisät).

Toimita CV  ja hakemus hakulomakkeen kautta 22.1.2023 klo 23:59 mennessä. Haastatteluja järjestetään viikolta 3 alkaen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä lomake tästä linkistä!

Lisätietoja voit kysyä:

  • Liikuntasuunnittelijan työtehtävät: tuulia.hyvarinen@zonesports.fi tai puhelimitse 044 7616 976
  • Työsuhde- ja hallinto-asiat: pekka.petakoski@metkaweb.fi