Haemme kahta liikuntasuunnittelijaa

Julkaistu 6.4.2021

Zone-liikuntapalvelut on tammikuussa 2017 aloittanut Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä Arcadan, Diakin ja Humakin opiskelijoille yhteisöllisyyttä ja liikuntaa tuottava yksikkö. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio – tiukasti kiinni ammattikorkeakoulujen ja niiden opiskelijakuntien arjessa.

Zone-liikuntapalvelut hakee pienen, mutta pippurisen tiiminsä jäseneksi kahta liikuntasuunnittelijaa määräaikaisiin työsuhteisiin:

1. LIIKUNTASUUNNITTELIJA (RYHMÄLIIKUNTA)

Äitiysloman sijaisuus 5.8.2022 asti. Ryhmäliikunnan suunnittelijana otat koppia seuraavista kokonaisuuksista:

 • Ryhmäliikunnan suunnittelu ja koordinointi kampusten liikuntatiloihin sekä liikunnanohjaajien esihenkilönä toimiminen
 • Varausjärjestelmän pääkäyttäjänä tuntien vieminen varausjärjestelmään sekä tilavaraukset
 • Toimiminen yhteyshenkilönä ammattikorkeakouluihin sekä niiden opiskelijakuntiin ja -yhdistyksiin
 • Osallistuminen sosiaalisen median sisällön tuottamiseen osana markkinointia

Tehtävän aloitus 24.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

2. LIIKUNTASUUNNITTELIJA (PALLOILUTOIMINTA)

Vanhempainvapaan sijaisuus 31.12.2021 asti. Palloilutoiminnan suunnittelijana otat koppia seuraavista kokonaisuuksista:

 • Palloilutoiminnan (vuorot, kurssit ja tapahtumat) suunnittelu ja koordinointi kampusten liikuntatiloihin
 • Varausjärjestelmän pääkäyttäjänä tuntien vieminen varausjärjestelmään sekä tilavaraukset
 • Toimiminen yhteyshenkilönä ammattikorkeakouluihin sekä niiden opiskelijakuntiin ja -yhdistyksiin
 • Liikuntapalveluiden viestinnän ja markkinoinnin suunnittelu ja koordinointi (sosiaalinen media, verkkosivut, uutiskirjeet ja tiedotteet)

Tehtävän aloitus 24.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Liikuntasuunnittelijoiden tehtävät ovat vaihtelevia ja niitä voidaan sopia valittavien henkilöiden vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan tiimin sisällä.

Toivomme liikuntasuunnittelijoilta iloista tekemisen asennetta ja halua vaikuttaa AMK-opiskelijoiden ja -henkilökunnan hyvinvointiin liikuntaa mahdollistamalla. Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, itsenäinen työote sekä tarkkuus ja kyky pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti ovat tehtävissä välttämättömiä. Edellytämme sopivaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai lähellä siintävää valmistumista sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Hakijoille katsotaan eduksi korkeakoululiikunnan tunteminen sekä näkemys opiskelijahyvinvoinnin ja -liikunnan kehittämisestä. Suureksi eduksi katsotaan hyvät tietotekniset valmiudet ja aikaisempi kokemus Enkora-asiakashallintajärjestelmästä.

Zone-liikuntapalvelut ovat hallinnollisesti osa Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAa ja näin ollen liikuntasuunnittelijat tulevat sijoittumaan METKAn organisaatioon. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampuksella. Liikuntasuunnittelijan palkka määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien TES:n mukaisesti (palkkaryhmä III + lisät).

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekry@zonesports.fi 20.4.2021 mennessä. Ilmoita sähköpostin otsikkokentässä mitä tehtävää haet (1. Ryhmäliikunta / 2. Palloilutoiminta). Voit hakea samalla hakemuksella myös molempiin tehtäviin. Haastatteluja järjestetään 28.4., 29.4. ja 4.5. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä:

 • Ryhmäliikunta: anna.saarela@zonesports.fi tai puhelimitse 9.4. klo 14-15.30 ja 14.4. klo 10-11.30: 044 7616 976
 • Palloilutoiminta: juho.autio@zonesports.fi tai puhelimitse 9.4. klo 9.30-11 ja 14.4. klo 10-11.30: 050 3874 210
 • Työsuhde ja hallinto: pekka.petakoski@metkaweb.fi