Hae ohjaajaksi Zonelle!

ryhmäliikunnanohjaaja liikuntasalissa ohjaamassa

Oletko innokas ja innostava ryhmäliikunnanohjaaja? Onko sinulla kyky luoda myönteinen ja kannustava ilmapiiri tunneillesi, jotta jokainen kävijä kokee onnistuvansa? Pystytkö suunnittelemaan itsenäisesti monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja? 

Jos vastaus on kyllä, niin tule Zonelle ohjaajaksi! Järjestämme monipuolisesti ryhmäliikuntaa AMK-opiskelijoille ja henkilökunnalle neljällä eri kampuksella ympäri pääkaupunkiseutua. Lisätietoja kampuksista löytyy täältä.  

Kerro hakemuksessasi ainakin työkokemuksestasi ohjaajana, millä kielillä pystyt ohjaamaan, mitä tunteja olet valmis ohjaamaan ja millä kampuksilla. Olemme enemmän kuin mielissämme myös yhteydenotoista sijaiseksi ilman omia viikkotunteja. 

Meillä Zonella ohjaaja saa loistaa omalla persoonallaan ja olla säkenöivä superstara! Annamme tukea ja tarvittaessa ohjausta sekä järjestämme kaikki käytännönasiat puolestasi. Ohjaajana saat tilaa luoda, kokeilla ja loistaa, kunhan tuntien laatu ja hyvä fiilis säilyvät.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä ryhmäliikuntatoiminnasta vastaavaan Linda Springiin linda.spring(at)zonesports.fi / p. 045 656 8938