Zonen kesätauko on ohi – elokuussa tarjolla liikuntavuoroja Myllypurossa, Myyrmäessä, Pasilassa ja Tikkurilassa

Zonen liikuntapalveluiden kesätauko on ohitse, tervetuloa taas kanssamme liikkumaan!

Elokuun ajan tarjoamme liikuntasali-, ja kuntosalivuoroja Myllypurossa, Myyrmäessä, Pasilassa ja Tikkurilassa sekä sulkapallovuoroja Myllypurossa, Myyrmäessä ja Pasilassa. Varsinainen syksyn liikuntakausi käynnistyy syyskuun 5. päivänä, kun ryhmäliikuntatunnit jälleen käynnistyvät ja palvelut palaavat taas kaikille viidelle liikuntapaikalle.

Syyskauden tarjonta pitää sisällään niin vanhoja suosikkeja kuin hartaasti toivottuja uutuuksia, ml. kahvakuulatunnit sekä kuntosaliharjoittelun alkeiskurssin! Seuraathan meitä Instagramissa @zonesportsfi, niin tiedät mitä kaikkea hauskaa syksyn aikana on luvassa!

Syksyn aikataulut:

  • 8.8.-4.9. liikuntasali-, ja kuntosalivuoroja Myllypurossa, Myyrmäessä, Pasilassa ja Tikkurilassa sekä sulkapallovuoroja Myllypurossa, Myyrmäessä ja Pasilassa
  • 5.9.-16.12. syyskausi: palvelut käynnissä kaikilla viidellä liikuntapaikalla (ryhmäliikuntatunnit 2.12. asti)

Elokuussa palveluita voi edelleen käyttää lukuvuodeksi 2021-2022 ja kevääksi 2022 aktivoiduilla liikuntapasseilla, jotka ovat syyskuun loppuun asti voimassa. Uuden liikuntapassin hankkiminen sekä vanhan liikuntapassin aktivointi tapahtuu helpoiten oman ammattikorkeakoulusi opiskelijakunnan kautta (ks. METKA, Helga, Laureamko, ASK, Humako, O’Diako).

Nähdään kampuksilla!