Yhdessä kohti uutta! – Zone aloittaa elämäntapasparrauksen

Mistä sä saat hyvinvointia? Tuntuuko liikunta vieraalta tai jopa ärsyttävältä? Ajatteletko, ettei liikunta ole sua varten? Harmittaako ajatus, että liikut liian vähän?

Jos nämä ajatukset pyörivät mielessä, olet etsimämme henkilö.

Zone käynnistää elämäntapasparrauksen pilottijakson keväällä 2019 yhteistyössä Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa ja tarjoaa näin ollen mahdollisuuden Haaga-Helian pääkaupunkiseudun opiskelijoille maksuttomaan ammattilaisen hyvinvointisparraukseen. Sparrausjakso kestää kevään 2019 tammikuusta huhtikuuhun. Pilottijakso toteutetaan yhteistyössä Haaga-Helian liikunnanohjaajakoulutuksen sekä Opiskelijoiden liikuntaliiton (OLL) kanssa. Pilotin jälkeen palvelua on tulevaisuudessa tarkoitus laajentaa kattamaan kaikki pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulut.

Sparrauksen tavoitteena on, että hyvinvointia tuovat teot sulautuvat osaksi opiskelijan arkea. Jakson aikana opiskelijat tapaavat säännöllisesti omaa sparraajan ja tehdään opiskelijan omaan arkeen sopivat hyvinvoinnin suuntaviivat.

Jaksolla pohditaan pieniä tai suurempia elämäntavan muutoksia ja kokeillaan uusia liikunnallisia juttuja sekä itsenäisesti että muun ryhmän kanssa. Kaikki lähtee siitä, mikä on juuri jokaisen omien arvojen ja kiinnostuksen mukaista. Sparraaja tukee ja tsemppaa yhteisellä matkalla!

Mukaan pilottijaksolle mahtuu yhteensä 15 opiskelijaa ja ajanvaraus tapahtuu Haaga-Helian terveydenhoitajien kautta.

Jos kaipaat boostia virkeämpään opiskeluarkeen, pirauta terveydenhoitajille 12.12. mennessä!

Ina Ihalainen 040 3340 120 tai Eini Karhu (Marjo Isohanni) 050 3105 559

Lisätietoa:

Lotta Vuorela, lotta.vuorela@zonesports.fi tai 045 2670 823