Uusi opiskelija, näin liikut Zone-liikuntapalveluissa

Hyvä uusi opiskelija, tervetuloa käyttämään Zone-liikuntapalveluita! Liikuntapalvelumme ovat tarjolla siellä missä sinäkin – siis kahdeksalla eri pääkaupunkiseudun kampuksella. Zonen liikuntapassi onkin paras ratkaisu sinulle, joka haluat liikkua mahdollisimman paljon ympäri pääkaupunkiseutua ja mahdollisimman edullisesti.

Miten Zone-liikuntapalveluita pääsee käyttämään? Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Arcadan opiskelijoille halvin vaihtoehto on ostaa opiskelijakunnan jäsenyys, jolloin liikuntapalvelut kuuluvat jäsenyyteen kaikkien kuuden opiskelijakunnan palveluiden lisäksi. Saat siis liikuntapalvelut ja sen päälle vielä mielekästä ja mielenkiintoista opiskelijatoimintaa ympäri pääkaupunkiseutua. HUMAKin ja DIAKin opiskelijat voivat ostaa liikuntapassin opiskelijakunnan jäsenyyden lisäpalveluna.

Mitä liikuntapalveluihin sisältyy ja milloin kausi alkaa? Tarjolla on niin ryhmäliikuntaa, palloilua, kuin myös erilaisia lajikokeiluita maksullisten kurssien muodossa.

Syksyn ryhmäliikuntakalenteri julkaistaan Zonen verkkosivuilla 26.8., jolloin tunneille voi myös ilmoittautua. Syyskauden ryhmäliikuntatunnit käynnistyvät 9.9. ja loppuvat 29.11.

Palloilutarjonta sisältää syksyllä sulkapallo-, liikuntapassi- sekä maksullinen palloilu -vuorot, jotka ovat varattavissa 26.8. alkaen. Palloilun kausi alkaa 9.9. ja kestää 18.12. saakka. Lisäksi tulemme tarjoamaan myös uusia palloilumuotoja, joista tiedotetaan lisää syksyn lähestyessä.

Muun muassa lajikokeiluja sekä uusia liikuntaelämyksiä tarjoavat maksulliset kurssit ovat ostettavissa Kide.appin kautta 20.8. alkaen. Opiskelijakunnan jäsenet voivat ostaa kurssit -25% alennuksella.

HUOM! Opiskelijakunnan jäsenyyden hankinnan lisäksi, tulee liikuntapassi aktivoida erikseen opiskelijapalvelupisteellä.

Liikunta- ja kuntosalipasseja myydään myös ilman opiskelijakunnan jäsenyyttä.