Uusi opiskelija, näin liikut Zone-liikuntapalveluissa

Hyvä uusi opiskelija, tervetuloa käyttämään Zone-liikuntapalveluita!

Liikuntapalvelumme ovat tarjolla siellä missä sinäkin – siis seitsemällä eri pääkaupunkiseudun kampuksella:
– Arabiassa (Arcada),
– Malmilla ja Pasilassa (Haaga-Helia),
– Otaniemessä ja Tikkurilassa (Laurea) sekä
– Myllypurossa ja Myyrmäessä (Metropolia).

Zonen palvelut ovat siis paras ratkaisu sinulle, joka haluat liikkua ympäri pääkaupunkiseutua mahdollisimman monipuolisesti.

MITEN SAAN LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖÖNI?

Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Arcadan opiskelijoille edullisin vaihtoehto on ostaa opiskelijakunnan jäsenyys, jolloin Zonen liikuntapassi kuuluu jäsenyyteen kaikkien kuuden opiskelijakunnan palveluiden lisäksi. Saat siis liikuntapalvelut ja sen päälle vielä mielekästä ja mielenkiintoista opiskelijatoimintaa ympäri pääkaupunkiseutua. Humakin ja Diakin opiskelijat voivat ostaa liikuntapassin opiskelijakunnan jäsenyyden lisäpalveluna.

Huom.! Opiskelijakunnan jäsenyyden hankinnan lisäksi, tulee liikuntapassi aktivoida erikseen opiskelijakunnan palvelupisteellä. Liikunta- ja kuntosalipasseja myydään myös ilman opiskelijakunnan jäsenyyttä.

MITÄ LIIKUNTAPALVELUIHIN SISÄLTYY JA MILLOIN KAUSI ALKAA?

Ryhmäliikunnassa tunteja (n. 40 viikkotuntia) on tarjolla monipuolisesti kevyestä kehoa huoltavasta liikkeestä rasittavaan sykeliikuntaan. Tuntitarjonta koostuu neljästä eri teemasta, jotka ovat Keho&Mieli, Syke, Voima ja Tanssi&Rytmi. Ajankohtaisen viikkotarjonnan näet Zonen varausjärjestelmästä.

Palloilua tarjotaan liikuntavalikoimissamme sulkapallovarauksina, liikuntasalivuoroina, avoimina palloiluvuoroina sekä turnauksina ja kilpailuina.

Liikuntakursseilla eri lajeihin on puolestaan mahdollista syventyä ammattitaitoisten valmentajien opastamana. Kaikki liikuntakurssit ovat ostettavissa opiskelijakuntien verkkokaupan kautta.

Näiden lisäksi pääset liikuntapassilaisena liikkumaan kampusten kuntosaleilla sekä saat Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöösi passikauden ajaksi.

Lukuvuonna 2020/2021 liikuntapalvelut ovat käynnissä seuraavasti:

  • Syksy 7.9.-16.12.2020 (ohjattu toiminta 27.11.2020 asti)
  • Kevät 11.1.-28.5.2021 (ohjattu toiminta 7.5.2021 asti)

Tervetuloa liikkumaan!