Uusi opiskelija, näin liikut Zone-liikuntapalveluissa

Hyvä uusi opiskelija, tervetuloa käyttämään Zone-liikuntapalveluita!

Liikuntapalvelumme ovat tarjolla siellä missä sinäkin – siis seitsemällä eri pääkaupunkiseudun kampuksella: Arabiassa (Arcada), Malmilla ja Pasilassa (Haaga-Helia), Otaniemessä ja Tikkurilassa (Laurea) sekä Myllypurossa ja Myyrmäessä (Metropolia).

Zonen palvelut ovat siis paras ratkaisu sinulle, joka haluat liikkua ympäri pääkaupunkiseutua mahdollisimman monipuolisesti.

Miten saan liikuntapalvelut käyttööni?

Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Arcadan opiskelijoille halvin vaihtoehto on ostaa opiskelijakunnan jäsenyys, jolloin Zonen liikuntapassi kuuluu jäsenyyteen kaikkien kuuden opiskelijakunnan palveluiden lisäksi. Saat siis liikuntapalvelut ja sen päälle vielä mielekästä ja mielenkiintoista opiskelijatoimintaa ympäri pääkaupunkiseutua. Humak:in ja Diak:in opiskelijat voivat ostaa liikuntapassin opiskelijakunnan jäsenyyden lisäpalveluna.

Huom.! Opiskelijakunnan jäsenyyden hankinnan lisäksi, tulee liikuntapassi aktivoida erikseen opiskelijakunnan palvelupisteellä. Liikunta- ja kuntosalipasseja myydään myös ilman opiskelijakunnan jäsenyyttä.

Mitä liikuntapalveluihin sisältyy ja milloin kausi alkaa?

Kevätkaudella tarjolla on niin ryhmäliikuntaa, palloilua, kuin myös erilaisia lajikokeiluita maksullisten kurssien muodossa. Ryhmäliikunnan ja palloilun viikkotarjontaa pääset tarkastelemaan Zonen varausjärjestelmästä.

Ryhmäliikunnassa tunteja on tarjolla monipuolisesti kevyestä kehoa huoltavasta liikkeestä rasittavaan sykeliikuntaan. Tuntitarjonta koostuu neljästä eri teemasta, jotka ovat Keho&Mieli, Syke, Voima ja Tanssi&Rytmi.

Palloilua tarjotaan liikuntavalikoimissamme sulkapallovarauksina, liikuntasalivuoroina ja avoimina palloiluvuoroina. Tämän lisäksi helmikuussa 2020 käynnistyvät palloilun liigat sekä sählyssä, futsalissa että sulkapallossa (ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT).

Kevään liikuntakursseilla eri lajeihin on mahdollista syventyä ammattitaitoisten valmentajien opastamana. Keväällä palloilutaitoja on mahdollista hioa lentopallo-, sulkapallo ja salibandykursseilla. Ryhtiä ja kehonhallintaa pääsee puolestaan kehittämään 13 kerran Pilates -kurssilla (ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT). Kaikki liikuntakurssit ovat ostettavissa opiskelijakuntien verkkokaupan kautta.

Nappaa tästä kevään tärkeimmät päivämäärät talteen:

• 13.1.-8.5. – Ohjatun toiminnan kausi (osa palloiluvuoroista 29.5. saakka)
• 7.2.-17.4. – Palloilusarjojen (sulkapallo, sähly, futsal) kausi
• 28.1.-12.5. – Pilates -kurssi
• 4.2.-11.2. – Sulkapallon alkeet -kurssi
• 25.2.-31.3. – Lentopallon alkeet -kurssi
• 25.2.-31.3. – Salibandyn alkeet -kurssi (alustava)
• 7.4-14.4. – Sulkapallon jatko -kurssi

Tervetuloa liikkumaan!