Työpaikka avoinna innokkaalle tekijälle!

15.5.2018.

Zone-liikuntapalvelut on tammikuussa 2017 aloittanut Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä Arcadan, Diakin ja Humakin opiskelijoille yhteisöllisyyttä ja liikuntaa tuottava yksikkö. Olemme kasvava, kehittyvä ja tekemällä oppiva organisaatio – tiukasti kiinni ammattikorkeakoulujen ja niiden opiskelijakuntien arjessa.

Pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen Zone-liikuntapalvelut ja Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Metka hakevat toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja pienen, mutta pippurisen tiimimme jäseneksi

LIIKUNTASUUNNITTELIJAA

6.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Liikuntasuunnittelijan tehtävät ovat vaihtelevia ja niitä voidaan sopia omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan tiimin sisällä. Todennäköisesti otat koppia seuraavista kokonaisuuksista:


– Ryhmäliikunnan ja kurssien suunnittelu kampusten liikuntatiloihin ja liikunnanohjaajien yhteyshenkilönä toimiminen,

– Varausjärjestelmän pääkäyttäjänä tuntien ja kurssien vieminen varausjärjestelmään,

– Metropolian liikuntatilojen markkinointi potentiaalisille vuokraajille,

– Toimiminen yhteyshenkilönä Metropolia Ammattikorkeakouluun, sen opiskeluhyvinvointiryhmään sekä opiskelijakuntaan ja -yhdistyksiin,

– Englanninkielisten verkkosivujen päivittäminen ja

– Osallistuminen sosiaalisen median sisällön tuottamiseen osana markkinointia.

Toivomme uudelta liikuntasuunnittelijalta iloista tekemisen asennetta ja halua vaikuttaa AMK-opiskelijoiden ja -henkilökunnan hyvinvointiin liikuntaa mahdollistamalla. Hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen työote sekä tarkkuus ja kyky pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti ovat välttämättömiä. Edellytämme sopivaa korkeakoulututkintoa (esim. liikunnanohjaaja AMK) tai lähellä siintävää valmistumista sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Hakijalle katsotaan eduksi ammattikorkeakoulukentän tunteminen, näkemys liikunnan ja hyvinvoinnin kehittämisestä sekä ruotsin kielen taito. Suureksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus Enkora-asiakashallintajärjestelmästä.

Etsimme ensisijaisesti haasteita pelkäämätöntä ja vahvan motivaation omaavaa työmyyrää osaksi kolmen hengen tiimiämme. Tarjoamme aidon mahdollisuuden päästä kehittämään omaa työnkuvaa ja uusia liikuntapalveluja. Liikuntasuunnittelijan palkka määräytyy Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n laatiman ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien palveluksessa olevia toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan (palkkaryhmä III + lisät). Työsuhde-etuina tarjoamme mm. kahvikortin ja liikuntaa niin paljon kuin sielu sietää!

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen rekry@zonesports.fi 31.5. mennessä. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikuntapäällikkö Joonas Kinnuselta joonas.kinnunen@zonesports.fi tai puhelimitse 17.5., 23.5., 25.5. ja 28.5. klo 10-14: 050 355 5301.