Tule mukaan videokuvauksiin!

Zone kuvaa liikunnallista videomateriaalia promovideota varten ammattikorkeakoulujen eri kampuksilla ja tarvitsee kuvauksiin mukaan innokkaita opiskelijoita!

Tule mukaan ja ole osaltasi mukana viemässä liikunnan iloista sanomaa eteen päin! Sinulla ei tarvitse olla liikuntapassia ja kuvauksiin tarvitaan ihan kaikenlaisia nais- että miesopiskelijoita. Emme etsi fitness-tyyppisiä malleja, vaan toivomme, että olet vallan tavallinen liikkuja ja tykkäät liikunnasta. Tarjolla kuvauksista on leffalippuja, sporttijuomapulloja ja välipalapatukoita!

Alla vielä listaa mitä missäkin kuvataan ja mitä saat osallistumisestasi – iloisen ja hyvän mielen lisäksi! 🙂

18.10. Laurea Tikkurila, klo 17.00 kuntosalikuvausta ja 18.00-18.45 hyppynarutunti – saat juomapullon ja välipalapatukoita sekä haalarimerkki. Ilmot 16.10. mennessä! (ilmotiedot alla)

23.10. Metropolia Leppävaara klo 14-15, kahvakuulatunti – jaossa osallistujille välipalapatukoita ja pillimehuja sekä haalarimerkki! Ilmot 22.10. mennessä.

30.10. Metropolia Myyrmäki,klo 13.00-14.00, perusbicciä ja sulkapalloa (tähän toiveena pelaamaan mies ja nainen!) – jaossa osallistujille valipalapatukoita ja pillimehuja sekä haalarimerkki! ilmot 28.10. mennessä.

26.10. Haaga-Helia Pasila, tapahtumatori, klo 11- n 12.30, Haaga-Helia, tanssillinen pläjäys isommalle porukalle. Tarvitaan 20 opiskelijaa, jaossa leffaliput KAIKILLE! Tähän toivotaan erilaisia sekä mies- että naisopiskelijoita. Jos tulijoita on enemmän kuin 20, valinnat tehdään sen mukaan, että mukana olisi mahdollisimman sekalainen porukka opiskelijoita. Ilmot 23.10. mennessä.

Ilmoittaudu mukaan meilitse; lotta.vuorela@zonesports.fi. OTSIKOON kuvauspäivä ja paikka. Kuvaile ilmoittautumisessa hieman itseäsi, samalla meilillä voi ilmoittaa useamman opiskelijan. Muista lisätä puhelinnumerosi!

Nyt vaan kaikki mukaan kuvauksiin! Olemme superkiitollisia tästä avusta!!