Syyskausi käynnistyy 7.9.2020

Zonen liikuntapalvelut käynnistyvät kesätauon jälkeen jälleen syksyllä, 7.9.2020. Tervetuloa taas liikkumaan, innostumaan sekä hankkimaan hyvää oloa opiskeluarkeen!

Syyskauden ryhmäliikunta- ja palloilukalenterit julkaistaan 17.8.2020 ja palvelut ovat tuttuun tapaan varattavissa kaksi viikkoa aikaisemmin.

Syyskaudella palvelut ovat käynnissä 7.9.-16.12.2020 (ohjattu toiminta 27.11.2020 asti).

Ryhmäliikunnassa uutuutena Myllypuron vesiterapia-allas

Ryhmäliikunnan syksyn monipuolinen tuntitarjonta on rakennettu pitkälti asiakastoiveiden mukaan. Olemme pyrkineet säilyttämään suosikkitunnit tarjonnassa kuten LatinoShow -tunnin Myllypurossa tiistaisin ja Pilateksen Myyrmäessä perjantaisin. Tarjolla on toki muutamia uutuustuntejakin toiveiden mukaan.

Ryhmäliikuntatarjonnassa merkittävimpänä lisäyksenä on Myllypuron vesiterapia-allas, jossa järjestetään syksyllä tunti aina keskiviikkoisin klo 16.30-17.15.

Jatkossa palvelemme paremmin myös omatoimisesta harjoittelusta kiinnostuneita, sillä syksyllä Liikuntapassivuoroja voi varata myös Myllypuron peilisalista, joka soveltuu loistavasti muun muassa tanssikoreografioiden itsenäiseen harjoitteluun.

Palloilussa kursseja lentopallossa, sulkapallossa ja tenniksessä

Palloiluvuorojen kalenterissa olemme ottaneet huomioon käyttäjiltä saamamme toiveet sulkapallovuorojen määrän lisäämisestä. Syksyllä sulkapallovuoroja onkin tarjolla huomattavasti kevätkautta enemmän – Myllypuron ja Myyrmäen liikuntasaleista varattavissa on yhteensä 42 aamuvuoroa (klo 8-12) ja peräti 52 iltavuoroa (klo 16-20) joka viikko.

Syksyn palloilukurssit tarjoavat jälleen mahdollisuuden kehittää taitoja osaavien valmentajien opastuksella. Tarjonnassa on alkeis- ja jatkokurssit niin lentopallossa, sulkapallossa kuin tenniksessä. Tästedes opiskelijakuntien jäsenet ovat oikeutettuja entistä merkittävämpään, jopa -40% alennukseen kaikkien palloilukurssien hinnoista. Tarkemmat tiedot näet kunkin kurssin ilmoittautumissivulta opiskelijakuntien verkkokaupassa.

Turnauksia järjestetään syyskaudella sulkapallossa ja futsalissa. Tarkemmat aikataulut sekä ilmoittautumisohjeet päivittyvät verkkosivuille syksyllä tapahtumien lähestyessä.

Yogobe käytössä myös 2020/2021, Myllypuron kuntosalin varustaminen edelleen kesken

Suosittu ja pidetty Yogoben verkkojoogapalvelu on myös liikuntakaudella 2020/2021 Zonen liikuntapassilaisten käytössä. Uusi vuoden mittainen käyttöoikeus on lunastettavissa elokuusta 2020 alkaen.

Liikuntapalveluiden käyttäjien hartaasti odottaman Myllypuron kuntosalin avautumisaikatauluun emme ole harmiksemme saaneet vielä tarkennusta. Tiedustelut kuntosalista voi osoittaa kuntosalin kalustuksesta vastaavalle Metropolia Ammattikorkeakoululle.

Koronavirustilanteen vaikutukset kauteen

Toivomme, että kaikki Zonen käyttäjät voivat kokea syksyllä olonsa turvalliseksi liikuntapalveluiden parissa.

Ryhmäliikuntaan ja palloiluun otetaan hieman normaalia vähemmän osallistujia ja kehotamme liikkujia käyttämään hygieniasyistä omia välineitä, kuten mattoja. Jokaisella liikuntapaikalla on tarjolla käsidesiä.

Huomioithan palveluita käyttäessäsi muut liikkujat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa sekä turvavälejä noudattamalla. Pyydämme, että tulet liikkumaan vain, jos olet terve! Tämä koskee myös Zonen ohjaajia, joten tunteja saatetaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Voit tutustua syksyn erityisjärjestelyihin tarkemmin täältä.

Mikäli syksyllä ryhmäliikunnan järjestäminen on kiellettyä kampuksilla koronapandemiasta johtuen, tullaan palvelu tarjoamaan verkossa.

Zone pidättää oikeuden muuttaa palvelutarjontaansa, korkeakoulujen ohjeistuksien sekä ajankohtaisen koronatilanteen niin vaatiessa.