Tervetuloa liikkumaan syksyllä!

Syksy on pian täällä ja niin ovat myös Zone-liikuntapalvelut! Syksyllä tarjoamme jälleen monipuolisesti erilaisia liikuntamahdollisuuksia pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle – eri kampuksilla, eri päivänaikoina, himoliikkujasta vasta-alkajaan! Tässä alkusyksyn tärkeimpiä päivämääriä tiedoksi:

Ryhmäliikunnan kalenteri julkaistaan maanantaina 26.8. ja ryhmäliikuntakausi alkaa 9.9. Syyskausi on ryhmäliikunnan osalta käynnissä 29.11. saakka. Ryhmäliikuntaa koskevat tiedustelut voi osoittaa liikuntasuunnittelija Anna Salolle, sähköpostiosoitteeseen anna.salo(at)zonesports.fi.

Palloiluvuoroista sulkapallo-, liikuntapassi- ja maksullinen palloilu -vuorot ovat varattavissa 26.8. alkaen ja kausi käynnistyy 9.9. Palloilun uudistuvasta tarjonnasta tullaan kertomaan lisää myöhemmin syksyn lähestyessä. Palloiluun liittyviin kysymyksiin vastaa liikuntasuunnittelija Juho Autio, juho.autio(at)zonesports.fi.

Syksyn kurssikalenteri julkaistaan 20.8., jolloin kurssit ovat myös ostettavissa Kide.appin kautta. Liikuntakursseilla voit esimerkiksi harjoittaa taitojasi tietyssä lajissa, saada uusia liikuntaelämyksiä tai jopa löytää uuden harrastuksen – pysy siis kuulolla, mitä kaikkea hauskaa syksyllä on luvassa!