Ryhmäliikunta

Zone-liikuntapalvelut tarjoaa ryhmäliikuntaa noin 40 viikkotuntia kevään ja syksyn aikana. Tunteja on tarjolla monipuolisesti kevyestä kehoa huoltavasta liikkeestä rasittavaan sykeliikuntaan. Liikuntapassilla voit osallistua rajattomasti kaikille ryhmäliikuntatunneille.

Tunteja on tarjolla tällä hetkellä neljän ammattikorkeakoulun tiloissa yhteensä viidellä eri kampuksella ympäri pääkaupunkiseutua. Tuntitarjonta koostuu neljästä eri teemasta, jotka ovat: Keho&Mieli, Syke, Voima ja Tanssi&Rytmi. Tuntivalikoima pyritään pitämään mahdollisimman monipuolisena kaikilla kampuksilla mahdollisuuksien mukaan. Alla olevasta ryhmäliikuntakalenterista pääset katsomaan viikon liikuntatarjonnan sekä tarkemmat tuntikuvaukset.

Tuntejamme ohjaavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka opastavat mielellään tarvittaessa. Kaikilla tunneilla on mahdollista saada ohjausta myös englanniksi, vaikka tunti olisi merkitty varauskalenteriin vain suomeksi. Osa tunneista on merkitty kalenteriin ”In English”, mikä tarkoittaa, että ohjaaja ohjaa tunnin englanniksi.

Jos sinulla on kysyttävää Zonen ryhmäliikuntatarjonnasta, otathan yhteyttä liikuntasuunnittelija Anna Saloon, anna.salo(at)zonesports.fi.

Ryhmäliikunnan kalenteri

(Sisältyy liikuntapassiin)