Ryhmäliikunta ja palloilut jatkuvat 14.1.

Kevään ryhmäliikunnan kalenteri on nyt valmiina ja voit valita tunneista sen juuri sinulle sopivimman. Tunnit alkavat maanantaina 14.1. ja tunnit sopivat kaikentasoisille, joten voit hyvin mennä kokeilemaan myös tunteja, joilla et ole aikaisemmin ollut! Uutuksina tunneissa löytyy ZoneCombat Myyrmäestä, Afrobeats Workout Talista sekä BodyJooga Leppävaarasta.

Palloiluvuoroille pääsee uuden vuoden jälkeen pelailemaan 14.1. Vuorot ovat varattavissa järjestelmässämme 10.1. alkaen.

Palloiluvuoroja on mahdollista varata Leppävaaran ja Talin kampuksilta. Myyrmäessä voi tällä hetkellä varata sulkapallovuoroja ja muu palloilu aloitetaan heti, kun tarvittavat välineet on koulun toimesta saatu siirettyä Myyrmäkeen. Liikuntapalvelut tekee parhaansa, jotta palloilu alkaisi tammikuussa myös Myyrmäessä. Pasilan palloiluvuorot ovat edelleen poissa käytöstä liikuntatilan käytön epäselvyyksien vuoksi. Haaga-Helia ja Business College selvittävät asiaa.

Palloiluvuoroissa on varattavissa kahdenlaisia vuoroja; liikuntapassivuoroja sekä maksullisia palloiluvuoroja.

Liikuntapassivuoron voi varata passilla omaan käyttöön ja samalla vuorolla voi liikkua muitakin liikuntapalveluiden käyttäjäryhmään (opiskelijat Haaga-Heliasta, Laureasta, Metropoliasta, Diakista, Humakista tai Arcadasta) kuuluvia opiskelijoita, vaikka heillä ei olisi liikuntapassia.  Vuoron varannut on vastuussa väleineistä ja siitä, että peliporukka ei aiheuta tiloissa häiriötä.

Maksullisen palloiluvuoron voi ostaa järjestelmästä omaan käyttöön ilman liikuntapassia ja samalla vuorolla voi liikkua muitakin liikuntapalveluiden käyttäjäryhmään kuuluvia opiskelijoita. Vuoron varannut on vastuussa väleineistä ja siitä, että peliporukka ei aiheuta tiloissa häiriötä.