Palloilun sarjatoiminta käyntiin helmikuussa – tervetuloa mukaan!

ZONE Mestaruusliigat tuovat uuden lisän Zonen tarjontaan: nyt voit kamppailla muita ammattikorkeakoululaisia vastaan lähes koko lukukauden käynnissä olevissa palloilusarjoissa!

Kerää siis kaveriporukka, tutor-ryhmä, opiskelijayhdistyksen porukka tai vaikkapa henkilökunnan tiimi kasaan ja lähde mittelemään kaikkien aikojen ensimmäisten Mestaruusliigojen titteleistä!

Missä ja milloin liigoja pelataan?

Sähly- ja futsal-liigoja pelataan Metropolian upouuden Myllypuron kampuksen liikuntasalissa helmikuun 14. päivästä 2020 alkaen joka viikko samana ajankohtana – sählyliigan ottelut pelataan perjantaisin klo 16:00-18:00 ja futsal-liigan ottelut tämän jälkeen, klo 18:00-20:00. Liigat ovat käynnissä 8-10 viikon ajan, päättyen huhtikuun puolivälissä. Liigoihin voi osallistua myös sekajoukkueella.

Naisten ja miesten sulkapalloliigat käynnistyvät niin ikään helmikuun 2020 alussa, 7.2.2020, ja ovat käynnissä huhtikuun puolväliin saakka. Sulkapalloliigat pelataan liukuvalla aikataululla ilman nimettyjä ottelupäiviä, pelaajien itse vastatessa lopullisten otteluaikojen sopimisesta kilpakumppaneidensa kanssa. Sulkapalloliigojen ottelut pelataan Zonen sulkapallovuoroilla Myyrmäessä ja Myllypurossa.

Miten osallistun?

Mestaruusliigoihin ovat voivat osallistua kaikki Zonen käyttäjäryhmiin kuuluvat AMK-yhteisön jäsenet Haaga-Heliasta, Laureasta, Metropoliasta, Arcadasta, DIAK:ista ja HUMAK:ista. Paikkoja sarjoihin on rajoitettu määrä.

Ilman liikuntapassia voi ilmoittautua joukkuepelien, siis sählyn ja futsalin, liigoihin. Joukkuepelien liigoissa joukkuekohtainen sarjamaksu on 95 €, jolla katetaan sarjan tuomarointikustannukset. Ilmoita joukkueesi liigoihin kide.appissa.

Liikuntapassin tarvitset osallistuaksesi sulkapalloliigoihin. Osallistumisesta ei peritä lisämaksua (pelaajat tuomaroivat ottelut itse). Ilmoittaudu sulkapalloliigoihin tästä.

Tutustu kilpailuformaatteihin ja sääntöihin sarjakohtaisilla sivuilta (sähly, futsal, sulkapallo).

Lisätietoja:
Juho Autio
Liikuntasuunnittelija
juho.autio(a)zonesports.fi