Liikuntasalivaraukset

Kerää porukka kasaan, varaa liikuntasaleistamme vuoroja ja laita pelit pystyyn!

Zone tarjoaa mahdollisuuden varata liikuntasalien kenttiä Myllypuron ja Myyrmäen kampuksilta liikuntapassivuoroina sekä maksullisina palloiluvuoroina.

Miten kenttiä voi varata?

Liikuntapassivuorot ovat veloituksettomia aamu- ja iltapäiväaikojen vuoroja, joiden varaaminen onnistuu varauskalenterista vain liikuntapassilla. Maksulliset palloiluvuorot ovat ilta-aikojen vuoroja, joita voi varata myös ilman liikuntapassia suoraan varausjärjestelmän kautta. Tunnin vuoro maksaa 15 € ja maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Mitä tarvitsen mukaan? Ketkä saavat liikkua vuoroilla?

Liikkujat käyttävät vuoroilla omia mailojaan ja pallojaan. Vuoron varaaja on vastuussa tiloista ja siellä olevista välineistä vuoron aikana sekä siitä, ettei vuorolla aiheuteta ylimääräistä häiriötä. Vuorolla voivat liikkua kaikki Zonen käyttäjäryhmiin kuuluvat AMK-opiskelijat ja henkilökunta.

Mitä lajeja liikuntasaleissa on mahdollista pelata?

Myllypuron liikuntasali soveltuu erinomaisesti niin sulkapallon, futsalin, lentopallon, salibandyn kuin koripallon pelaamiseen. Myyrmäen liikuntasalissa otollisimpia lajeja ovat sulkapallo, lentopallo sekä pienen kentän salibandy.

Jos liikuntatilojen varaamisen osalta tulee kysyttävää, olethan yhteydessä info(at)zonesports.fi.