Avoimet palloiluvuorot

Etsitkö peliseuraa palloiluun ja joukkuepeleihin?

Tervetuloa avoimille palloiluvuoroille pelaamaan eri palloilulajeja muiden vuoroille saapuvien pelureiden kanssa!

Millaisia vuoroja on tarjolla?

Avoimet palloiluvuorot ovat kaikentasoisille pelaajille tarkoitettuja vuoroja, joilla pelataan niin futsalia, koripalloa, salibandyä, lentopalloa kuin sulkapalloa. Pelipaikkoina toimivat Myllypuron, Myyrmäen, Arcadahallenin ja Pasilan liikuntasalit.

Palloiluvuoroilla ei ole valmentajaa: pelaajat asettavat maalit paikoilleen, jakavat joukkueet, käynnistävät pelin sekä päättävät vuoron itsenäisesti.

Miten ilmoittaudun vuoroille?

Voit varmistaa itsellesi paikan vuorolta Zonen varauskalenterista (ks. sivun alla). Jokaisen pelaajan tulee leimata itsensä vuorolle sisään liikuntatiloissa olevan kosketusnäytön kautta liikuntapassilla. Palloilukalenteri löytyy myös nettisivujen pääsivulta ryhmäliikuntakalenterin alta.

Osalla palloiluvuoroista paikalla on Zonen lajivastaava, joka avaa liikuntapaikkojen ovet, tarkistaa liikuntapassit sekä ottaa käyttäjiltä vastaan palautetta.

Mitä tarvitsen mukaan?

Vuoroille tarvitset liikuntapassin ohella mukaan omat liikuntavälineesi sekä ripauksen reilua urheilumieltä. Liikuntapaikkojen välinevarastoissa on myös muutamia palloja, joita on mahdollista lainata vuorojen ajaksi.

Onko vuoroja mahdollista lisätä muille ajankohdille?

Halutessasi voit antaa oman panoksesi palloiluvuorojen määrän ja lajivalikoiman lisäämiseen. Klikkaa tästä ja kerro meille missä lajissa ja millä liikuntapaikalla olisit kiinnostunut toimimaan palloiluvuoron lajivastaavana ja palaamme sinulle vuoroehdotusten kanssa.

Avointen palloiluvuorojen kalenteri

(Sisältyy liikuntapassiin)