Avoimet palloiluvuorot

Etsitkö peliseuraa palloiluun ja joukkuepeleihin?

Tervetuloa avoimille palloiluvuoroille pelaamaan eri palloilulajeja muiden vuoroille saapuvien pelureiden kanssa!

Millaisia vuoroja on tarjolla?

Avoimet palloiluvuorot ovat kaikentasoisille pelaajille tarkoitettuja vuoroja. Palloiluvuorojen syyskaudella pelejä on tarjolla aluksi futsalissa, koripallossa ja salibandyssä. Vuorojen määrää tullaan vielä syksyn aikana mahdollisesti lisäämään mm. lentopallovuorojen osalta, joten Zonen kalenteria kannattaa seurata aktiivisesti. Pelipaikkoina toimivat Myyrmäen, Pasilan ja Talin kampukset.

Palloiluvuoroilla ei ole valmentajaa: pelaajat asettavat maalit paikoilleen, jakavat joukkueet, käynnistävät pelin sekä päättävät vuoron itsenäisesti.

Miten ilmoittaudun vuoroille?

Jokaisen pelaajan tulee varata vuorolle paikka varausjärjestelmän kautta sekä leimata itsensä vuorolle sisään liikuntatiloissa olevan kosketusnäytön kautta liikuntapassilla. Palloilukalenteri löytyy myös nettisivujen pääsivulta ryhmäliikuntakalenterin alta.

Kaikilla palloiluvuoroilla on paikalla Zonen lajivastaava, joka avaa liikuntapaikkojen ovet, tarkistaa liikuntapassit sekä ottaa käyttäjiltä vastaan palautetta.

Mitä tarvitsen mukaan?

Vuoroille tarvitset liikuntapassin ohella mukaan omat liikuntavälineesi sekä ripauksen reilua urheilumieltä. Liikuntapaikkojen välinevarastoissa on myös muutamia palloja, joita on mahdollista lainata vuorojen ajaksi.

Onko vuoroja mahdollista lisätä muille ajankohdille?

Halutessasi voit antaa oman panoksesi palloiluvuorojen määrän ja lajivalikoiman lisäämiseen. Lähetä sähköpostia osoitteeseen juho.autio(at)zonesports.fi ja kerro missä lajissa, minä ajankohtana sekä millä liikuntapaikalla olisit kiinnostunut toimimaan palloiluvuoron lajivastaavana. Ethän myöskään epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on mitään muuta kysyttävää palloiluvuoroihin liittyen.