Palloilu

ZONE-liikuntapalvelut mahdollistavat pallopelien pelaamisen rennossa ja yhteisöllisessä hengessä niin vanhojen kuin uusien tuttavuuksien kanssa!

Palloilua tarjotaan liikuntavalikoimissamme sulkapallovarauksina, liikuntasalivuoroina, palloilukursseina sekä turnauksina.

Kaudella 2019-2020 tarjoamme uutena palveluna myös viikoittaisia, eri lajien avoimia palloiluvuoroja, joille kuka tahansa palloilusta kiinnostunut voi tulla pelaamaan muiden vuoroille saapuvien pelureiden kanssa.

Kampusten yhteydessä sijaitsevissa liikuntatiloissamme on mahdollista pelailla niin sulkapalloa, futsalia, salibandya, lentopalloa kuin koripalloakin. Sulkapallokentät, liikuntasalivuorot sekä paikat avoimilta palloiluvuoroilta ovat varattavissa varausjärjestelmämme kautta. Palloiluvuoron varanneen henkilön tulee lisäksi leimata itsensä vuorolle sisään liikuntatiloissa olevan kosketusnäytön kautta liikuntapassilla.

Palloilukursseille sekä turnauksiin ilmoittaudutaan verkkokaupassamme.

Jos sinulla on kysyttävää Zonen palloilutarjonnasta, otathan yhteyttä liikuntasuunnittelija Juho Autioon, juho.autio(at)zonesports.fi.