Personal Trainerit

Personal Trainer eli yksilöohjaus perustuu henkilökohtaiseen tai pienryhmissä ohjattavaan harjoitteluun. Yksilöohjaajamme ovat koulutuksen saaneita ja kokeneita yksilöohjauksen ammattilaisia. Heidän kanssaan liikunnan aloittaminen on helppoa ja mukavaa. Kaikessa harjoittelussa huomioidaan liikkujien toiveet tai liikunnalliset rajoitteet. Voit varata ajan joko yksin, kaverin kanssa tai koota oman pienen ryhmän. Ohjauksen hinnat ovat edullisia opiskelijahintoja, joissa on nimenomaan huomioitu opiskelijoiden tiukka taloudellinen tilanne.

Tällä hetkellä yksilöohjauksestamme vastaavat Linda ja Johanna. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ensimmäinen tapaamisesi suoraan ohjaajien kanssa. Huom! Palvelu tulee olla maksettu verkkokaupan kautta ennen ensimmäistä tapaamiskertaa.

Linda Kovanen

Linda on pohjakoulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja tehnyt töitä peruskoulussa kotitalousopettajana. Viisi vuotta sitten Linda aloitti tavoitteellisemman liikunnan ja koki tarpeelliseksi perehtyä liikkujan ravitsemukseen etenkin kasvisruokavalion kannalta. Tästä syntyi idea liikkujille suunnatun kasvisruokakirjan kirjoittamiseen. Kirjan, VEGEÄ -Liikkujan kasvisruokaan, Linda julkaisi vuonna 2016.

Tämän energisen ja peräänantamattoman valmentajan omaan lajivalikoimaan kuuluvat juoksu, toiminnallinen harjoittelu, voimaharjoittelu ja jooga. Liike kuuluu Lindan arkeen myös työmatkapyöräilyn ja taukojumppien muodossa.

Lindan vahvuuksia valmennuksessa ovat kunnonkohotus, kehon muokkaus, yksilöidyn optimaalisen ravitsemuksen rakentaminen sekä henkinen valmennus. Lindan ohjauksessa aloittelevatkin liikkujat löytävät mieleisiä tapoja liikkua siten, että niistä tulee rutiineja omaan elämään.

Ota yhteyttä Lindaan:
Sähköposti: ravintokovanen@gmail.com
Puhelinnumero: 044 353 2239
Blogi: Vegetreenari

Johanna Väänänen

Johanna on liikunnanohjaaja ja Personal Trainer (FISAF). Johanna on tehnyt töitä liikunta-alalla parikymmentä vuotta. Hänen lajeinaan on ollu niin telinevoimistelu, tanssi kuin Salibandykin aina SM- tasolla saakka. Kiinnostus liikuntaa ja urheilua kohtaan ajoi Johanna urheilupainotteiseen lukioon ja sieltä opiskelemaan Liikunnanohjaaksi Pajulahden Urheiluopistoon. Kouluaikoina kilpa-aerobic innosti ja Johanna siirtyi sen jälkeen pikkuhiljaa kuntosali- ja ryhmäliikuntamaailmaan.

Johannaa motivoi työssä tulokset, joita näkee asiakkaissaan. Erityisesti hyvä olo ja energia, jonka liikunnasta saa. Tällä hetkellä Johannan lajeina ovat kehonpainoharjoittelu, juoksu, jooga ja pilates.

Johannan motto on: ”Vahva keskivartalo on ydin kaikkeen”

Ota yhteyttä Johannaan:
Sähköposti: joogapilatesjohanna@gmail.com
Puhelinnumero: 040 575 0072

Personal trainer -hinnasto

Verkkokauppa, jossa laajemmat kuvaukset paketeista, löytyy tästä. Opiskelijat voivat ostaa henkilökunnan paketin niistä tuotteista, joissa ei ole opiskelijahintaa.

 OpiskelijatHenkilökunta
Ohjaustapaaminen102 €114 €
Sisältää henkilökohtaisen saliohjelman, joka käydään PT kanssa yhdessä läpi. 60 min.
Starttipaketti142 €
261 €
Sisältää kolme tapaamista kuukauden aikana, joista yksi ns. alkutapaaminen, tavoitteita tukevan liikuntaohjelman ja yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan esim. vinkkejä ruokavalion koostamiseen.
Jatkopaketti214 €237 €
Sisältää kolme treenitapaamista starttipaketin ostaneille. Käytettävä 2 kuukauden sisällä.
Kahden hengen paketti178€ /hlö (yhden kerran hinta 59 €)196 € /hlö (yhden kerran hinta 65 €)
Ryhmän tason ja tavoitteiden mukaan laadittu hauska ja turvallinen treeni. Sisältää kolme 60 minuutin tapaamista.
Pienryhmätreeni opiskelijoille, 3-6 henkeä96 € /hlö (yhden kerran hinta 24 €)
Ryhmän tason ja tavoitteiden mukaan laadittu hauska ja turvallinen treeni. Sisältää neljä 60 minuutin tapaamista.
Pienryhmätreeni henkilöstölle, 3-12 henkeä180 € /h
Sisältää tunnin mittaisen treenin omalle työporukalle. Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita. Hauskaa treeniä tutussa porukassa.
Taukojumppa työpaikalle, 6-20 hengelle 360 € /kk
Sisältää yhden hauskan ja energisoivan taukojumpan viikossa työporukallenne (kesto 20 min). Lisäksi taukojumppaohjeet työpaikalle, ohjelma vaihtuu kuukausittain.
Firstbeat-hyvinvointianalyysi202 €
Kolmen päivän analyysi ja palautekeskustelu.
Aktiiviliikkujan ravintovalmennus145 €/kk
Sisältää henkilökohtaisen ruokapäiväkirja-analyysin ja neljä tapaamista (á 45 min) kahden kuukauden aikana.
Uusi alku -hyvinvointivalmennus174 €/kk
Sisältää ruokapäiväkirjan analysoinnin, ruokavalio-ohjeen sekä yhteensä neljä tapaamista (á 45 min) kahden kuukauden aikana.
Seurantavalmennus102 €/kk
Valmennukseen sisältyy yksi 45min tapaaminen kuukaudessa ja valmentajan sähköinen tuki viikottain.