Personal Trainerit

Personal Trainer eli yksilöohjaus perustuu henkilökohtaiseen tai pienryhmissä ohjattavaan harjoitteluun. Yksilöohjaajamme ovat koulutuksen saaneita ja kokeneita yksilöohjauksen ammattilaisia. Heidän kanssaan liikunnan aloittaminen on helppoa ja mukavaa. Kaikessa harjoittelussa huomioidaan liikkujien toiveet tai liikunnalliset rajoitteet. Voit varata ajan joko yksin, kaverin kanssa tai koota oman pienen ryhmän. Ohjauksen hinnat ovat edullisia opiskelijahintoja, joissa on nimenomaan huomioitu opiskelijoiden tiukka taloudellinen tilanne.

PT-tuotteet ja hinnasto löytyvät verkkokaupastamme.

Tällä hetkellä yksilöohjauksestamme vastaavat Linda ja Johanna. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ensimmäinen tapaamisesi suoraan ohjaajien kanssa.

Linda Kovanen

Linda on pohjakoulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja tehnyt töitä peruskoulussa kotitalousopettajana. Viisi vuotta sitten Linda aloitti tavoitteellisemman liikunnan ja koki tarpeelliseksi perehtyä liikkujan ravitsemukseen etenkin kasvisruokavalion kannalta. Tästä syntyi idea liikkujille suunnatun kasvisruokakirjan kirjoittamiseen. Kirjan, VEGEÄ -Liikkujan kasvisruokaan, Linda julkaisi vuonna 2016.

Tämän energisen ja peräänantamattoman valmentajan omaan lajivalikoimaan kuuluvat juoksu, toiminnallinen harjoittelu, voimaharjoittelu ja jooga. Liike kuuluu Lindan arkeen myös työmatkapyöräilyn ja taukojumppien muodossa.

Lindan vahvuuksia valmennuksessa ovat kunnonkohotus, kehon muokkaus, yksilöidyn optimaalisen ravitsemuksen rakentaminen sekä henkinen valmennus. Lindan ohjauksessa aloittelevatkin liikkujat löytävät mieleisiä tapoja liikkua siten, että niistä tulee rutiineja omaan elämään.

Ota yhteyttä Lindaan:
Sähköposti: ravintokovanen@gmail.com
Puhelinnumero: 044 353 2239
Blogi: Vegetreenari

Johanna Väänänen

Johanna on liikunnanohjaaja ja Personal Trainer (FISAF). Johanna on tehnyt töitä liikunta-alalla parikymmentä vuotta. Hänen lajeinaan on ollu niin telinevoimistelu, tanssi kuin Salibandykin aina SM- tasolla saakka. Kiinnostus liikuntaa ja urheilua kohtaan ajoi Johanna urheilupainotteiseen lukioon ja sieltä opiskelemaan Liikunnanohjaaksi Pajulahden Urheiluopistoon. Kouluaikoina kilpa-aerobic innosti ja Johanna siirtyi sen jälkeen pikkuhiljaa kuntosali- ja ryhmäliikuntamaailmaan.

Johannaa motivoi työssä tulokset, joita näkee asiakkaissaan. Erityisesti hyvä olo ja energia, jonka liikunnasta saa. Tällä hetkellä Johannan lajeina ovat kehonpainoharjoittelu, juoksu, jooga ja pilates.

Johannan motto on: ”Vahva keskivartalo on ydin kaikkeen”

Ota yhteyttä Johannaan:
Sähköposti: joogapilatesjohanna@gmail.com
Puhelinnumero: 040 575 0072