Palloilu

Palloilua tarjotaan liikuntavalikoimissa avoimina pelivuoroina, liikuntatilavarauksina sekä sulkapallovarauksina.

Avoimille pelivuoroille voivat ilmoittautua kaikki liikuntapassilaiset pelamaan keskenään.  Vuoroilla on paikalla ohjaaja, joka käynnistää pelit ja tarkistaa liikuntapassit. Kalenteriin on merkitty palloiluvuorot ja ilmoittautumisjärjestelmästä näkee, minkä verran osallistujia on vuorolle tulossa. Vapailla palloiluvuoroilla voivat pelaajat keskenään päättää mitä haluavat pelata. Vuoron kohdalta näet mitä vaihtoehtoja salissa on tarjolla välineiden osalta. Löydät kalenterista myös erikseen merkityt pelivuorot lentopallolle ja sählylle.

Avoimilla pelivuoroilla voi pääasiassa kampuksen varustetasosta riippuen palata futsalia, sählyä, koripalloa, lentopalloa ja ultimatea. HUOM! Ultimate-vuoro on peliporukan vuoro, jolle ovat tervetulleita kaikki liikuntapassilaiset. Vuorolla on paikalla ohjaaja, joka opastaa lajissa alkuun ja käynnistää pelit.

Avoimille vuoroille ilmoittaudutaan omalla liikuntapassilla ja vuorot ovat avoimena kaikille ja jokainen varaa järjestelmästä vain itselleen pelipaikan kyseiselle vuorolle.

Palloiluvuoroille ei voi osallistua ilman liikuntapassia, vuoroille tehdään myös pistotarkastuksia.

Jos haluat varata oman palloiluvuoron tai liikuntatiloja, löydät lisätietoja täältä.

Sulkapallovaraukset

Sulkapallovarauksia voivat kalenterin sulkapallovuorojen kohdalta varata kaikki liikuntapassilaiset. Vuoron varaajalla tulee olla liikuntapassi, pelikaverilla ei tarvitse olla liikuntapassia, mutta hänen tulee olla kolmen ammattikorkeakoulun (Haaga-Helia, Laurea tai Metropolia) opiskelija tai henkilöstöön kuuluva. Huomioithan, että tarvitset sulkapalloon mukaan oman mailan ja pallot.

Pääset tästä sulkapallokenttien varausjärjestelmään.

Varauskalenterista näet, kuinka monta kenttää kyseisellä kampuksella on.

Sama henkilö voi varata ainoastaan yhden tunnin mittaisen vuoron yhdeltä kentältä. Liikuntapasseja valvotaan sulkapallon osalta pistokokein.

Palloilun varauskalenteri: