Liikuntatilavaraukset

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoilla sekä henkilökunnalla on rajoitettu mahdollisuus liikuntatilojen kerta- ja vakiovuokraukseen. Seuraavan kauden vakiovuoroja haetaan ennen kauden alkua ja hinnat ovat etukäteen tiedossa. Hinnat pyritään pitämään matalina – haluamme nähdä korkeakouluyhteisön jäsenten liikkuvan. Hankaluuksia tuottavat erityisesti arki-illat, jotka ovat hyvin kysyttyjä. Vielä tällä hetkellä kerta- ja vakiovuoroja joutuu valitettavasti tiedustelemaan erikseen. Kaikki kyselyt liikuntatilojen varaamisesta ja vuokraamisesta tulisi lähettää: tilavaraukset @ zonesports.fi

Perusperiaate: Avoin palloiluvuoro

Jos sinulla on porukka, joka haluaisi pelata kerran viikossa samaan aikaan ja samassa paikassa tiettyä lajia, kannattaa toivoa tätä palloiluvuoroksi. Kaikilta osallistujilta vaaditaan voimassa oleva liikuntapassi, mutta muita maksuja ei tarvita. Tällöin kuka tahansa voi varata paikan palloiluvuorolle varausjärjestelmästä voimassa olevalla liikuntapassilla.

Perusperiaate: Liikuntapassivuoro

Liikuntapassilla voi varausjärjestelmästä varata oman vuoron erikseen ”Liikuntapassilaisten vuoro” – merkityn varauksen kohdalta. Voit silloin varata passilla kyseisen vuoron omaan käyttöösi. Vuorolla voi liikkua myös muita käyttäjäryhmiin kuuluvia ilman liikuntapassia. Vuorolla liikutaan varaajan vastuulla välineiden ja tilan osalta. Vuorot sijoittuvat pääasiassa rauhallisempiin ajankohtiin kuten aamuihin ja päiviin.

Perusperiaate: Vakiovuoro

Vakiovuorot sovitaan erikseen, tiedustelut vapaista ajoista voi laittaa yllä olevaan osoitteeseen. Vakiovuoroista peritään maksu, jonka suuruus riippuu tilasta (esim. yksi sulkapallokenttä, 1/2 liikuntasalia, koko sali) vuoron kestosta ja kertojen määrästä. Vakiovuoro vaatii yhteyshenkilön, joka on vastuussa vuorosta, sen aikana mahdollisesti käytettävistä välineistä sekä maksun maksamisesta ajallaan. Vakiovuoro maksetaan koko kauden (kevät/syksy) osalta yhdellä kertaa laskulla. Vakiovuoron osallistujilta ei vaadita liikuntapassia tai muita maksuja, mutta kaikkien osallistujien täytyy olla Haaga-Helian, Laurean tai Metropolian opiskelijoita tai henkilökuntaa.

Perusperiaate: Kertavuoro

Kertavuoroja voi tiedustella ylläolevasta osoitteesta. Kertavuoroista täytyy maksaa laskulla pieni korvaus. Kertavuoron osallistujilta ei vaadita liikuntapassia tai muita maksuja, mutta kaikkien osallistujien täytyy olla Haaga-Helian, Laurean tai Metropolian opiskelijoita tai henkilökuntaa.