Liikuntakurssit

Liikuntakursseja järjestetään ympäri syys- ja kevälukukauden osana liikuntapalveluita.

Kursseilla on mahdollista tutustua uusiin lajeihin ja syventää omia taitojaan. Kurssivalikoimassa on tarjolla myös harvinaisempia lajeja sekä ulkoliikuntalajeja. Kurssivalikoima pyritään pitämään laajana, jotta jokaiselle liikkujalle löytyisi mieluinen tapa liikkua. Liikuntakursseille ovat tervetulleita kaikki, mutta liikuntapassilla kursseista saa alennusta.

Uutuutena liikuntapassilaisille tarjotaan kokeilumahdollisuus erillisenä kokeilukertana. Kokeilukerrat löytyvät ryhmäliikuntakalenterista maininnalla ” Kokeilukerta”, joille voi ilmoittautua tavallisen ryhmäliikuntatunnin tapaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Kokeilukerrat syksyn 2017 kursseille ovat:

Syysjooga ke 20.9. klo 17.00-18.30 BULEVARDI
Liikkeestä improvisaatioon ke 20.9. klo 18.30-20.00 BULEVARDI
Twerkkaus to 28.9. kello 17.00 MALMI
Bootcamp ke 18.10. klo 17.00 TALI / VANHA VIERTOTIE 23

Kurssivalikoimaa pyritään koko ajan kehittämään ja opiskelijoiden toiveita kuunnellaan, jotta sisältö vastaisi mahdollisimman monen kurssitoiveita.

Katso kurssitarjonta kurssikalenteristamme ja ilmoittaudu mukaan!

Kurssikalenteria päivitetään jatkuvasti ja kurssitoiveita voit aina esittää palautekaavakkeen kautta.

Maksaminen ja ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu varausjärjestelmässä. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin ilmestyä paikalle ensimmäisenä kurssikertana! Kurssin ohjaajalta saat muut tarvittavat ohjeet.

Jos kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia eli minimiosallistujamäärä ei täyty, kurssi perutaan. Tällöin kurssimaksu palautetaan automaattisesti maksajan tilille. Kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla.

Kurssitarjotin