Hyvinvointipalvelut

Vuoden 2018 aikana palveluita laajennetaan myös henkisen hyvinvoinnin puolelle ja kurssivalikoimaan pyritään saamaan erilaisia hyvinvointikursseja.

PT-palvelut

Personal Trainer eli yksilöohjaus perustuu henkilökohtaiseen tai pienryhmissä ohjattavaan harjoitteluun. Yksilöohjaajamme ovat koulutuksen saaneita ja kokeneita yksilöohjauksen ammattilaisia. Heidän kanssaan liikunnan aloittaminen on helppoa ja mukavaa. Kaikessa harjoittelussa huomioidaan liikkujien toiveet tai liikunnalliset rajoitteet. Voit varata ajan joko yksin, kaverin kanssa tai koota oman pienen ryhmän. Ohjauksen hinnat ovat edullisia opiskelijahintoja, joissa on nimenomaan huomioitu opiskelijoiden tiukka taloudellinen tilanne.

Tällä hetkellä yksilöohjauksestamme vastaavat Linda ja Johanna. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi ensimmäinen tapaamisesi suoraan ohjaajien kanssa.

Linda Kovanen

Linda on pohjakoulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja tehnyt töitä peruskoulussa kotitalousopettajana. Viisi vuotta sitten Linda alkoi liikkumaan tavoitteellisemmin ja koki tarpeelliseksi perehtyä liikkujan ravitsemukseen etenkin kasvisruokavalion kannalta. Tästä syntyi idea liikkujille suunnatun kasvisruokakirjan kirjoittamiseen. Kirjan VEGEÄ -Liikkujan kasvisruokaan Linda julkaisi vuonna 2016.

Tämän energisen ja peräänantamattoman valmentajan omaan lajivalikoimaan kuuluvat juoksu, toiminnallinen harjoittelu, voimaharjoittelu ja jooga. Liike kuuluu Lindan arkeen myös työmatkapyöräilyn ja taukojumppien muodossa.

Lindan vahvuuksia valmennuksessa ovat kunnonkohotus, kehon muokkaus, yksilöidyn optimaalisen ravitsemuksen rakentaminen sekä henkinen valmennus. Lindan ohjauksessa aloittelevatkin liikkujat löytävät mieleisiä tapoja liikkua siten, että niistä tulee rutiineja omaan elämään.

Ota yhteyttä Lindaan:
Sähköposti: ravintokovanen@gmail.com
Puhelinnumero: 0443 532 239
Blogi: Vegetreenari

Johanna Väänänen

Johanna on liikunnanohjaaja ja Personal Trainer (FISAF). Johanna on tehnyt töitä liikunta-alalla parikymmentä vuotta. Hänen omaq lajitaustaq löytyy telinevoimistelun ja tanssin kautta aina Salibandyn SM- tasolle. Kiinnostus liikuntaa ja urheilua kohtaan ajoi Johanna urheilupainotteiseen lukioon ja sieltä opiskelemaan Liikunnanohjaaksi Pajulahden Urheiluopistoon. Kouluaikoina kilpa-aerobic innosti ja Johanna siirtyi sen jälkeen pikkuhiljaa kuntosali- ja ryhmäliikuntamaailmaan.

Johannaa motivoi työssä tulokset, joita näkee asiakkaissaan. Erityisesti hyvä olo ja energia, jonka liikunnasta saa. Tällä hetkellä Johannan lajeina ovat kehonpainoharjoittelu, juoksu, jooga ja pilates.

Johannan motto on: ”Vahva keskivartalo on ydin kaikkeen”

Ota yhteyttä Johannaan:
Sähköposti: joogapilatesjohanna@gmail.com
Puhelinnumero: 0405 750 072

Hinnasto Opiskelijoille

Tunnin tapaaminen 85 €
(Sisältää: Henkilökohtaisen saliohjelman, joka käydään PT kanssa yhdessä läpi. 60 min.)

Starttipaketti 199€
(Sisältää kolme tapaamista kuukauden aikana, joista yksi ns. alkutapaaminen, tavoitteita tukevan liikuntaohjelman ja yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan esim. vinkkejä ruokavalion koostamiseen.)

Jatkopaketti 179€
(sisältää kolme treenitapaamista starttipaketin ostaneille. Käytettävä 2 kuukauden sisällä.)

Kahden henkilön paketti 149€ per/ hlö (yhden kerran hinta 50 €)
Ryhmän tason ja tavoitteiden mukaan laadittu hauska ja turvallinen treeni.
(Sisältää kolme 60 minuutin tapaamista.)

Pienryhmätreeni (3-6 henkilöä)  80 € per/ hlö (kerran hinta 20 € )
Ryhmän tason ja tavoitteiden mukaan laadittu hauska ja turvallinen treeni.
(Sisältää neljä 60 minuutin tapaamista.)

Ravinto

Ravintoneuvonta 99 €
(Sisältää henkilökohtaisen ruokapäiväkirja-analyysin ja ravintoneuvontaa analyysin pohjalta yleisten ravintosuositusten mukaisesti. 60 min.)

Ravintoanalyysi 129€
(Sisältää ruokapäiväkirjan analysoinnin+ ruokavalio-ohjeen sekä yhden seurantatapaamisen.)

Tulevana syksynä myös luvassa ravintoaamuja ja – iltoja! Ilmoitamme tarkemmin kun aikataulut selviävät.

Tervetuloa!

Hinnasto Henkilökunnalle

Tulossa pian.

 

Onko sinulla toiveita tai ideoita, tai sinulta löytyy tarvittava osaaminen, jotta voisit toimia Zone-liikuntapalveluiden Pt:nä? Ota rohkeasti yhteyttä info@zonesports.fi

Tulevaisuudessa hyvinvointipalveluiden kautta on mahdollista varata myös hierontapalveluita sekä liikuntaneuvontaa.