Myyrmäen kuntosali ja Pasilan palloilut

Metropolian Myyrmäen kampuksen kuntosali on luvattu Metropolian toimitilapalvelujen puolesta saada kuntoon kevään 2019 aikana. Valtaosa kuntosalilaitteista tulee olemaan uusia ja kuntosalin suunnittelussa kantavana teemana on toiminnallisuus. Valitettavasti tarkempaa aikataulua kuntosalin avautumisesta ei ole mahdollista saada, sillä toimitilapalvelut ovat tällä hetkellä täysin kiinni Myllypuron uuden kampuksen käyttöönotossa. Lisätietoa voi kysyä Metropolian toimitilapalveluista, me Zonessa emme pysty valitettavasti nopeuttamaan kuntosalin käyttöönottoa.

Haaga-Helian Pasilan kampuksen liikuntasalissa on edelleenkin käytössä vain ryhmäliikuntaa, ei sulkapallo- tai palloiluvuoroja. Haaga-Helia ja Helsinki Business College neuvottelevat palloiluvuorojen käytännön järjestämisestä. Sulkapallo- ja liikuntapassivuorot palautetaan Pasilaan heti kun mahdollista.  Voit halutessasi laittaa asiasta palautetta suoraan Haaga-Helian opiskelijapalveluihin tai opiskelijakunta Helgaan.

Pahoittelemme näistä käyttäjillemme aiheutuvaa harmia ja toivomme Myyrmäen kuntosalin ja Pasilan liikuntahallin olevan täydessä käytössä mahdollisimman pian!