Metropolian 10v-lahja opiskelijoille ja henkilökunnalle

Metropolia kannustaa niin opiskelijoita kuin henkilökuntaa aktiivisuuteen työ- ja opiskelupäivän aikana. Liikunta lisää hyvinvointia ja jaksamista sekä nopeuttaa päivän rasituksesta palautumista. Metropolia ja Zone tarjoavat yhdessä Aktiivisuustunnit – näkyvän panostuksen koko korkeakouluyhteisön hyvinvointiin!

Metropolia lanseeraa yhdessä Zone-liikuntapalveluiden kanssa ensimmäisenä korkeakouluna Suomessa liikunnalliset aktiivisuustunnit, jotka kiertävät Arabian, Leppävaaran, Myyrmäen ja Myllypuron kampuksilla kerran viikossa. Aktiivisuustunnit ovat ilmaisia opiskelijakunta METKAn jäsenille sekä syksyn pilotin ajan koulun koko henkilökunnalle aina, kun tunneilla on tilaa. Metropolialainen: tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää!

Aktiivisuustunnilla voi valita joko puolen tunnin tehokkaan hikitreenin tai rauhallisemman kehonhuollollisen puolituntisen – tai osallistua molemmille tunneille! Tunnille ovat tervetulleita kaikentasoiset liikkujat. Ohjaajat ovat liikuntapalvelujen koulutettuja ryhmäliikunnanohjaajia, jotka osaavat huomioida kaikki aina aloittelijoista himoliikkujiin.

Zone-liikuntapalvelut on paikalla Metropolia 10v-juhlissa. Tervetuloa juttelemaan ohjaajien ja Zonen työntekijöiden kanssa aktiivisuustunneista ja liikuntamahdollisuuksista koulusi tiloissa!

Aktiivisuustunnit 24.9. alkaen

Näin osallistut:

Opiskelijat

Hanki itsellesi METKAn jäsenyys! Jäsenyyteen sisältyy liikuntapassi, jolla pääset käyttämään kaikkia Zonen palveluja. Näihin kuuluvat myös aktiivisuustunnit. METKAn jäsenyyden hinta on 30 € / lukukausi tai 52 € / lukuvuosi.

Näin liityt METKAn jäseneksi

Henkilökunnan jäsenet

Voit osallistua aktiivisuustunneille ilmaiseksi aina, kun tunneilla on tilaa. Voit seurata tuntien varaustilannetta yllä olevista kampussivuista tai zonesports.fi etusivun varauskalenterista.
Pääset varaamaan itsellesi paikan aktiivisuustunneille hankkimalla liikuntapassin. Liikuntapassilla saat aktiivisuustuntien lisäksi käyttöösi kaikki Zonen palvelut.

Liikuntapassin hinta on 59 € / lukukausi tai 69 € / lukuvuosi. Huomattavan edullisen hinnan takaa Metropolian tuki Zone-liikuntapalveluille. Liikuntapassin voi ostaa METKAn M-pisteeltä Bulevardin, Arabian tai Myyrmäen kampuksilta.

Miksi varaamiseen vaaditaan liikuntapassi?

  • Aktiivisuustunnit ovat osa Zonen palvelutarjontaa kaikille pääkaupunkiseudun AMK-käyttäjille. Näiden kaikkien varausjärjestelmään pääsemisen edellytys on liikuntapassi.
  • Henkilökunnalle halutaan kuitenkin tarjota mahdollisuus osallistua ilmaiseksi aktiivisuustunneille syksyn ajan silloin, kun tunneilla on tilaa. Aktiivisuustuntien varaustilannetta pystyy helposti seuraamaan.
  • Liikuntapassi on henkilökunnalle erittäin edullinen verrattaessa muihin ryhmäliikuntatuntien palveluntarjoajiin.

Lisätiedot: zonesports.fi