Kuntosalit

Kuntosaleja voi käyttää liikuntapassilla tai erillisellä kuntosalipassilla. Kuntosalipassi oikeuttaa kuntosalien käyttöön kaikissa kolmessa pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulussa, mutta ei muihin palveluihin. Passi tulee olla kaikilla, jotka käyttävät kuntosaleja. Käynnin yhteydessä passi leimataan erillisessä leimauslaitteessa (lukuunottamatta Bulevardi ja Tukholmankatu). Leimauslaitteiden sijainnin löydät jokaisen liikuntapaikan tietojen kohdalta. Liikuntapassilla saat sen sijaan kuntosalien lisäksi käyttöösi kaikki muutkin liikuntapalveluiden palvelut.  Liikunta- tai kuntosalipassin voit hankkia opiskelijakuntien palvelupisteiltä.

Pääsääntöisesti kuntosalit ovat auki toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Välineet ja laitteet vaihtelevat toimipisteittäin.

Jos tarvitset apua kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, varaa joko yksin tai kaverin kanssa Personal Trainerin ensiopastus saliharjoitteluun. Tarkkaile myös ryhmäliikuntakalenteria – Zone järjestää ilmaisia kaikille avoimia kuntosaliperehdytyksiä liikuntakausien aikana!

Liikuntapaikkojen kuntosalit kevätkaudella 2018.