Henkilökunnan palvelut

Ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden lisäksi liikuntapalvelut ovat myös Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian henkilökunnan käytettävissä.

Mitä palveluita henkilökunnalle on tarjolla?

Zone tarjoaa toimintaa seitsemällä eri kampuksella ympäri pääkaupunkiseutua. Palvelut sisältävät ohjattua ryhmäliikuntaapalloiluvuoroja, kuntosaleja, sekä maksullisia liikuntakursseja.

Mitä palvelut maksavat?

Liikuntapassi maksaa luku- tai kalenterivuodelle vuodelle 69€, lukukaudelle 59€ . Liikuntapassi sisältää myös kuntosalien käytön.

Kuntosalipassi maksaa luku- tai kalenterivuodelle 20€, lukukaudelle 15€.

Metropolian henkilökunnalla on käytössään Smartum Liikunta- ja kulttuurietu, jolla he voivat maksaa Zonen liikuntapassin opiskelijakunta METKA:n palvelupisteillä.

Muissa ammattikorkeakouluissa henkilöstö/liikuntaedut eivät toistaiseksi toimi maksuvälineenä opiskelijakuntien palvelupisteillä.

Miten henkilökunta saa hankittua liikunta/kuntosalipassin?

  1. Luo itsellesi oma Zone tili klikkaamalla keltaista ”Kirjaudu tai luo tunnus” – painiketta sivun ylälaidassa oikealla.
  2. Käy ostamassa ja aktivoimassa kuntosalipassi oman AMK:si opiskelijakunnan palvelupisteeltä.
  3. Tule liikkumaan!

Huom! Jos sinulla on jo liikuntapassi tai kuntosalipassi, älä luo itsellesi uutta tiliä. Opiskelijapalvelupisteellä saat aktivoitua uuden kauden vanhalle tilillesi.

Liikunta- ja kuntosalipassit tulee leimata liikuntatilojen läheisyydessä oleviin lukijalaitteisiin ennen liikuntatiloihin menoa.

Liikuntapalveluiden palveluehtoihin voit tutustua tarkemmin täältä

Lisätietoja liikuntapalveluista voit kysyä suoraan Zonen tiimiltä info(at)zonesports.fi .