Liikuntapassit

Liikuntapassi on ratkaisu, kun haluat päästä liikkumaan mahdollisimman paljon ympäri pääkaupunkiseutua mahdollisimman edullisesti. Toimintaa on tarjolla seitsemällä eri kampuksella ympäri pääkaupunkiseutua.

Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Arcadan opiskelijoille halvin vaihtoehto on ostaa opiskelijakunnan jäsenyys, jolloin liikuntapalvelut kuuluvat jäsenyyteen kaikkien kuuden opiskelijakunnan palveluiden lisäksi. Saat siis liikuntapalvelut ja sen päälle vielä mielekästä ja mielenkiintoista opiskelijatoimintaa ympäri pääkaupunkiseutua. Humakin ja Diakin opiskelijat voivat ostaa liikuntapassin opiskelijakunnan jäsenyyden lisäpalveluna.

Liikunta- ja kuntosalipasseja myydään myös ilman opiskelijakunnan jäsenyyttä sekä tietenkin myös Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian henkilökunnalle.

HINNAT LUKUVUOSI 2019-2020

ASK, Helga, Laureamko ja METKA:
Lukuvuoden jäsenyys, sis. liikuntapassin: 52€
Lukukauden jäsenyys, sis. liikuntapassin: 30€

Humako ja O’Diako:
Lukuvuoden jäsenyys 42€ + Liikuntapassi 15€
Lukukauden jäsenyys 25€ + Liikuntapassi 10€

Opiskeleva ei opiskelijakunnan -jäsen:
Lukuvuoden liikuntapassi 69€, lukukauden liikuntapassi 59€

Henkilökunta:
Lukuvuoden liikuntapassi 69€, lukukauden liikuntapassi 59e

Kuntosalipassi (henkilökunta ja opiskelijat):
Lukuvuosi 20€, yksi lukukausi 15€

 LiikuntapassiKuntosalipassi
Kuntosalit (6 kpl)XX
Ryhmäliikunta
(n. 40h/vko)
X-
Alennusta liikuntakursseistaX-
Ilmaiset palloiluvuorotX-
Ilmaiset sulkapallovuorotX-
Yogoben verkkojoogapalvelun jäsenyys passikauden ajaksi (vuoden jäsenyyden arvo 199e)X-

Kuka voi ostaa liikunta- tai kuntosalipassin?

Liikuntapassin tai kuntosalipassin voivat hankkia Haaga-Helian, Laurean, Metropolian ja Arcadan opiskelijat sekä Humakin sekä Diakin pääkaupunkiseudulla opiskelevat opiskelijat.

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian henkilökunnan jäsenet voivat myös hankkia liikuntapassin.

Mistä saan passin?

Liikunta- tai kuntosalipassin voit käydä hakemassa alla mainituilta opiskelijakuntien palvelupisteiltä.  Käy kuitenkin ensin luomassa itsellesi oma tili klikkaamalla tämän sivun ylälaidassa näkyvää keltaista kirjaudu-valikkoa. Huom.! Jos sinulla on aiemmin ollut liikuntapassi, älä luo itsellesi uutta tiliä, uusi passi voidaan liittää vanhaan tiliin. Voit hakea passin miltä palvelupisteeltä tahansa, sen ei tarvitse olla oman ammattikorkeakoulusi opiskelijakunnan palvelupiste.

Helga: Helga Point (Pasila, Ratapihantie 13, 2. krs., Helsinki).

Laureamko: toimisto Otaniemi (Metsäpojankuja 3, Espoo), toimisto Leppävaara (Vanha maantie 9, Espoo), toimisto Tikkurila (Ratatie 22, Vantaa)

METKA: M-piste Arabia (Hämeentie 135 D, Helsinki), M-piste Myyrmäki (Leiritie 1, Vantaa), M-piste Myllypuro (Myllypurontie 1, Helsinki), M-piste Karamalmi (Karaportti 2, Espoo) tai METKAn kiertueelta (METKA on Tour).

Humako: toimisto (Ilkantie 4, Helsinki)

O’Diako: toimisto (Kyläsaarenkuja 2, Helsinki)

ASK: toimisto (Majstadsgatan 11, 00560 Helsingfors)